Popularna voditeljka Dragana Katić godinama se ne menja, a sve se dame pitaju kako joj polazi za rukom da i dalje izgleda tako zanosno i mladoliko! Dragana je otkrila tajnu za lice bez bora, a verovali ili ne za to vam je potrebno samo nekoliko minuta dnevno i nula dinara, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: TV voditeljka oduševila obožavaoce promenom izgleda: evo kako je nova frizura podmladila Draganu Katić (FOTO)

Popularna voditeljka istakla je da nije imala hiruške intervencije osim podizanja kapaka. Iako svi sumnjaju da je Draganina tajna botoks, voditeljka ističe da je za njenu lepotu zaslužna joga lica.

Dragana je objasnila kako želi da se takmiči sa svojom krštenicom, pa često vežba telo, ali i lice kako bi koža izgledala lepo i zdravo, bez podočnjaka i bora.

Dragana je nedavno u jednoj emisiji pokazala koje joga vežbe ona praktikuje. Za zategnutu kožu na čelu Dragana radi jednostavnu vežbu, pa je potrebno da šake savijete u pesnice i sa jednom i drugom pesnicom zategnete kožu na čelu onoliko kakva želite da bude.

KOJE JOŠ JOGA VEŽBE ZA LICE RADI DRAGANA KATIĆ? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

Za druga joga vežbu lica koju Dragana praktikuje potrebno je da usta 3 puta pomerite u desnu stranu i tako ih malo zadržite, a zatim da ponovite isto i sa levom stranom. Tako ćete sprečiti sitne bore u predelu usana.

PROČITAJTE JOŠ: TV voditeljka Dragana Katić oduševila slikom bez šminke: fanovi odlučuju da li je lepša bez ruža i maskare

Treća vežba se odnosi na predeo vrata sa kojim mnoge dame imaju problem prilikom starenja. Kako bi vaš vrat bio zategnut potrebno je da svakog dana lagano par puta zabacite glavu pozadi i osetićete kako se koža vašeg vrata polako zateže.

Ukoliko želite da sprečite pojavu bora i strah od starenja onda su joga vežbe savršene za vas. Bez previše potrošenog novca na skupe preparate i bez puno truda, ukoliko redovno budete radili vežbe i vaša koža će ponosno nositi vaše godine

Izvor: Lepa & srećna