Grandiozni banket koji je britanska kraljica Elizabeta II priredila 20. oktobra 2015. godine u čast posete na najvišem nivou - kineskog predsednika Si Đinpinga bio je prilika da Kejt Midlton zablista u punom sjaju.

Crvena haljina modne kuće "Dženi Pekam" već je predmet ne samo pažnje modnih kritičara već i spoljnopolitičkih komentara, jer je crvena boja toalete pažljivo odabrana. Pre svega, uklapa se sa nacionalnim bojama na kineskoj zastavi, ali je još važnija simbolika - poznato je da crvena u Kini simbolizuje bogatstvo i sreću. 

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton u savršenoj crno-beloj haljini koja ističe vitku liniju

Jednostavan kroj haljine naglašava Kejtinu vitku liniju kojom zadivljuje sve žene sveta i to samo 6 meseci posle drugog porođaja. Dok su se neki zapitali da li su do ramena obnažene ruke prikladne za večeru na tako visokom nivou, modna kreatorka Elizabet Emanuel kaže da je ovaj izbor u potpunosti korektan.

"Ona je mlada žena, a haljinu krase i mali, spušteni rukavi, tako da izgleda izuzetno elegantno. Uz odgovarajući okrugli izrez oko vrata i nisku punđu, Kejt je bila oličenje glamura", objašnjava Elizabet.

PROČITAJTE JOŠ: Neodoljivi kraljevski par kao blizanci: Kejt Midlton i princ Vilijam jednako obučeni (FOTO + VIDEO)

SVE SLIKE NAJELEGANTNIJEG IZDANJA KEJT MIDLTON POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Retke su prilike kad Kejt Midlton stavlja skupocenu dijamantsku tijaru u svoju prelepu smeđu kosu... povod da je ponese po treći put u životu bila je visoka državnička poseta, a nakit i boja njene haljine bili su od izuzetnog značaja...