Dva meseca posle rođenja druge kraljevske bebe, princeze Šarlote, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Kejt i Vilijam pojavili su se po prvi put na zajedničkom zadatku.

VIŠE: Kejt Midlton kao fotograf amater: najlepše slike iz dečije sobe princa Džordža i princeze Šarlot

Za ovu priliku kraljevski mladi bračni par nosio je skoro isti ansambl, mornarskoplavu trenerku sa dugim rukavima.

Najsimpatičnije od svega je to što na njenim leđima piše "vojvotkinj aod Kembridža" a na njegovim "vojvoda od Kembridža". Oni su nasmejani i lepo raspoloženi pozdravili timove koji su se takmičili u jedrenju, kao i njihove mališane. Posebnu pažnju pružili su članovima tima iz Britanije kog je vodio Ser Ben Ejnsli i njihovim porodicama, koji su predstavljali kraljevski par u majicama sa Šarlotom i Džordžom.

VIŠE: Modni trenutak: kraljevska frizura i haljina Kejt Midlton za centralni teren Vimbldona (FOTO)

Inače vrlo prefinjena princeza ovoga puta osim frizure - odlučila je da ne mari mnogo za modu, te je uz sportsku jaknu obukla uske farmerice, a obula bele Sebago Bala brodarice. Princ Vilijam je ponosno pratio svoju dragu u stopu, u istoj jakni, farmericama i udobnim braon cipelama. 

Pogledajte kraljevske "blizance" u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Princeza Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam pojavili su se prvi put u javnosti na zajedničkom zadatku posle rođenja ćerke, princeze Šarlote. Gde god da su prošli mamili su osmehe, što zbog harizme što zbog toga što su bili obučeni kao blizanci!