Ako tražite modnu inspiraciju pred kupovinu novog komada od teksasa za 2015. godinu, najlepši izvor su društvene mreže i selfi fotografije popularnih manekenki i supermodela.

Teksas platno je apsolutni hit, a za njega se ove godine odlučuju i modne kuće kao što su Guči, Prada, Luj Viton, Barberi... tako farmerke danas u svetu mogu da koštaju i 30 evra ali i i čitavih pet stotina, u zavisnosti od toga koja specijalna markica krasi model!

Hit za proleće 2015. godine svakako su kombinezoni, a kad je reč o teksasu, upravo takve modele od teksasa voli zavodljiva Emili Ratajkovski čiju sliku je objavljuje slavni modni magazin Vog.

Popularne farmerke s tregerima su doslovno "zvanični trend" jer nema modnog portala koji nije istakao ovaj model kao broj 1 za 2015. godinu. 

PROČITAJTE JOŠ: Moda za proleće 2015: 3 kombinacije s pantalonama za promenljivo vreme (FOTO)

Miranda Ker poznata je po tome što obožava farmerke, a u njenom prolećnom garderoberu još možete videti vrlo uske farmerke, koje joj, moramo priznati, fantastično stoje.

PROČITAJTE JOŠ: Model u trendu: hit pantalone za proleće 2015!

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on Mar 10, 2015 at 11:21pm PDT

Međutim, najnovije slike sa Instagram profila slavne manekenke pokazuju da ni ona ne odoleva duhu sedamdesetih godina prošlog veka.

PROČITAJTE JOŠ: Moda 2015. godine: 5 praktičnih kombinacija za prolećne dane (FOTO)

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on Apr 1, 2015 at 6:24pm PDT

Karen Elson pokazuje kako da kombinujete belu košulju sa teksas kombinezonom.

Slavna kineska manekenka Liu Ven takođe ne odustaje od uskih farmerki, a njen stil modni znalci hvale kao vrlo čist i sofisticiran.

Ako ste spremni za kupovinu, znate koja 3 kroja farmerki su najvažnija u 2015. godini!

Izvor: Lisa