Keri Pieri je modna urednica digitalnog izdanja magazina "Harpers Bazar" i posao je vodi na sve glavne modne događaje u svetu!

Za nju je važno da bude uvek doterana i obučena u skladu sa modnim diktatima, ali i da joj odeća i detalji uvek udobni i prikladni za promenljive uslove.

PROČITAJTE JOŠ: Modeli u trendu: hit jakna i suknja za proleće 2015. godine

Od aerodroma do modne revije, od snimanja uličnog editorijala do rada u redakciji, njene odevne kombinacije su idealan kratki podsetnik za ono što je šik za proleće 2015. godine.

Farmerke su za Keri jedan od omiljenih komada garderobe, a zahvaljujući vitkoj figuri, odlično joj stoji kombinacija sa jarkocrvenom, kratkom jaknom.

A photo posted by Kerry Pieri (@kerrybazaar) on Mar 27, 2015 at 9:05am PDT

Drugi veliki hit je kombinezon - ako želite nosiv model za razne prilike, odlučite se za neku popularnu neutralnu boju!

PROČITAJTE JOŠ: Moda 2015. godine: 5 praktičnih kombinacija za prolećne dane (FOTO)

A photo posted by Kerry Pieri (@kerrybazaar) on Mar 29, 2015 at 2:22pm PDT

Na kraju - u modi su dezenirane pantalone. Za svoj let iz Londona, Keri je odabrala udoban kombinezon u neutralnim bojama, ali sa prilično živim dezenom. Duge noge i uski kukovi dolaze još više do izražaja, a trend sedamdesetih nazire se u korenu ove kombinacije!

PROČITAJTE JOŠ: Model u trendu: hit pantalone za proleće 2015!

U zavisnosti od temperature, ovakve pantalone možete nositi sa jaknom ili mantilom, uz majicu dugačkih rukava a za put spakujte i jednu kratkih rukava - idealnu za kafu na toplom suncu!

A photo posted by Kerry Pieri (@kerrybazaar) on Feb 24, 2015 at 4:22am PST

Izvor: Lisa