Niko nije imun na prve tople dane, pa ni holivudske zvezde!

Tako je i Riz Viterspun očigledno jedva dočekala da umesto utegnutih večernjih haljina i cipela sa visokom potpeticom na koje je obavezuje glamur crvenog tepiha zameni ležernim odevnim kombinacijama.

Foto-objektivi su zabeležili pet sjajnih modnih izdanja u kojima se lepa glumica pojavila tokom marta 2015. godine a koje možete s lakoćom iskopirati.

PROČITAJTE JOŠ: Model u trendu: hit pantalone za proleće 2015!

Nekoliko jednostavnih komada čini osnovu svake kombinacije. Crne baletanke, bela i crna jednostavna tašna srednje veličine, teksas jakna i farmerke, par lepih jednostavnih suknji...

Zanimljivo je da se svaki element može lako uskladiti i sa drugim delovima - sa ovako odabranom garderobom  Riz bi mogla glatko da otputuje na tri nedelje i da svakoga dana bude lepo i adekvatno obučena.

Beli džemper je vrlo ženstven zahvaljujući nežnom predivu, a odlično može da posluži u svežijem danu.

Riz Viterspun, foto: Profimedia

Riz je odabrala savršenu jaknu za svoju građu - kako je visoka samo 1,56 m, bolje joj stoje kraći modeli. Cvetna suknja je idealan primer trenda za proleće 2015. godine!

PROČITAJTE JOŠ: Modeli u trendu: hit jakna i suknja za proleće 2015. godine

Bela majica i farmerke dobijaju dodatnu ozbiljnost zahvaljujući belom sakou, a čitavoj kombinaciji boju daje sportska tašna u ciklama-crvenoj boji. Riz je spremna za brzu šoping turu kroz neki tržni centar ili kratku kafu s prijateljicama.

Ponovo teksas jakna, ovog puta u izdanju za pravu poslovnu ženu. Osim kao glumica, Riz se oprobala i kao producentkinja, a ovo modno izdanje idealno je za nešto ležerniji poslovni sastanak za najbližim članovima poslovnog tima.

Ovo je kombinacija kojom Riz nagoveštava najlepše dane proleća! Belo je apsolutni hit još kraja 2014. godine, a osveženo detaljima u zelenoj i ciklama boji izgleda vrlo originalno!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: 3 čudesne bele haljine Dženifer Lopez (FOTO + VIDEO)

Detalje lepih odevnih kombinacija popularne glumice možete pogledati u galeriji slika!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Jednostavne, praktične i atraktivne odevne kombinacije koje nosi holivudska glumica Riz Viterspun možete s lakoćom iskopirati!