Možda vi još uvek niste spremni da se oprostite od leta, ali modna industrija je rekla svoje. Jesenje kolekcije najvećih imena odavno su predstavljene i na vama je da na vreme odaberete svoje komade.

Armani i Barberi su tu da vam pruže smernice. Modnim pistama dominiraju tamne nijanse, od večito elegantne crne do prefinjene boje burgundca. Novitet je tamnozelena, ali i mnoge druge nijanse ove boje. Možete se odlučiti za detalje u vidu svilene suknje u maslinastoj nijansi, ili za veliki kaput u boji petroleja.

Koja 3 modna trenda za jesen 2014. godine mogu da prate žene svih godina pogledajte ovde.

Što se kaputa tiče pravilo je jasno: što veće to bolje, a ovaj trend zahvatio je i mantile. Ipak, ako poželite, za poslovni stil možete da odaberete i strukirane elegantne krojeve.

Da istaknete svoju zabavnu ličnost poigrajte se sa teksturama i printovima.

Ovde pročitajte kojih 6 modnih kombinacija možete da odaberete za prelazni period leto- jesen 2014. godine.

I ove sezone prisutni su veliki džepovi, asimetrični sakoi, i uvek prirodni materijali. Nikada nećete pogrešiti sa džemperom od kašmira ili vunenim pončom, ali kada se radi o krznu odlučite se za vernu kopiju pravog krzna.

Inspiraciju za svoj jesenji garderober potražite u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Bogate jesenje palete u sezoni za kraj 2014. godine oduševiće sve ljubitelje otmenosti i ženstvenog stila: Armani nas vodi u ombre dezene plavih i zelenih dragulja, a Barberi u dubine vina i maslina...