Modom su od 2014. godine zavladale manekenke sa Instagrama, a zaposlene žene su jedva dočekale da umesto vratolomnih modela sa modnih revija najzad imaju i neki realističan izvor inspiracije.

Upravo zato su i modni magazini sve češće u gostima kod samoukih pomodarki, jer njihov lični pečat uvek donosi sjajnu mešavinu kreativnosti i smisla za praktično odevanje.

Za odličan izbor modnih kombinacija za prelazni period leto-jesen 2014. godine, mi smo posetili Instagram profil "Bruklinske plavuše", simpatične Amerikanke ruskog porekla koja neguje urbani stil njujorških trendseterki. Iz letnjeg asortimana, kako vidimo po kreacijama ove blogerke, u jesen svakako ulazi prugasti print, koji nostalgičare podseća na divne vrele dane u mornarskim modnim izdanjima. Međutim, u jesenjim danima nas čekaju i moćni karo dezeni, naročito u materijalu za udobne haljine-košuljice i tople, glomazne šalove koji će biti apsolutni hit. 

Za hladna jutra, kombinujte malu kožnu jaknu i tanju haljinu sa prugama ili moderni džins sa lakim mantilima koji su i ove sezone u trendu.

Kako to radi "Bruklinska plavuša", pogledajte u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna U periodu kad jutro mora početi sa jaknom ili lakim mantilom, a sredinom dana bismo najradije išle bosonoge, nije lako pomiriti modu i brigu za zdravlje! Evo predloga...