Moda za jesen 2014. godine najzad je blagonaklona prema svima! 

Trendovi su takvi da dame svih godina mogu da budu apsolutno "in" sa malo pažnje i truda, a naročito ako slede savete Sindi Veber Kliri, modne urednice magazina InStajl koja izdvaja najjaktuelnije dezene, boje i detalje za predstojeću sezonu.

Ovde pogledajte 6 sjajnih kombinacija za prelazni period leto-jesen 2014. godine.

Dezen sitnih pega "leopard". Sindi naročito voli neutralne, prirodne boje, a naglašava da treba izbegavati kombinaciju smelih krojeva i ovakvog dezena. Ako ga nosite na pravi način, dobijate "klasu više", ali ako uprskate, "leopard" dezen može izgledati baš jeftino. Dakle, bluza sa takvom mustrom bolje izgleda ako ima duge rukave, a cipele treba da budu krajnje klasičnog oblika.

Jarke boje. Opet, ključ je u umerenosti i pametnom izboru. Jesen 2014. godine biće obeležena tonovima dragog kamenja - birajte lapis plavu, smaragd zelenu ili rubin crvenu i nećete pogrešiti.

Pletivo izrazitih tekstura. Dame s oblinama znaju da nije lako ispratiti ovaj trend (ovde pogledajte sjajne modele malih crnih haljina za dame sa oblinama). Naime, pletivo uvek "dodaje" po neki kilogram, a možemo naći kompromis u zanimljivom detalju kao što je lep šal sa modernom teksturom ili kombinaciji gornjeg i donjeg dela u istoj boji, što vizuelno izdužuje figuru.