Volite uvek lepo da mirišete, ali da taj miris ne bude previše jak. Za proleće su savršene lagane, cvetne i sladunjave note. Idealan izbor je onda body mist! Izaberite osvežavajuće mirisne note za ovo predivno proleće.

Manoard Chicita body mist je divan spoj vanile i kokosa, prožeta aloe verom i umirujućom kamilicom. MANOARD Chicita body mist osvežava Vašu kožu puderastim mirisnim notama. Dugotrajnog je mirisa i pogodan za svakodnevnu upotrebu. OVDE ga možete poručiti jednim klikom ili pozivom na 011/4420-502.

MANOARD BELLA ima mirisne note prolećnog cveća irisa i opojnu zemljanost pačulija. Slojevite parfemske nota ukusnog spinovanog šećera i senzualne tople vanile. Osim toga, poput jarkog rascvetalog buketa, ima i druge cvetne naznake egzotičnog arapskog jasmina sambaka i svetlucavog tuniskog cveta narandže. Poručite ga OVDE ili pozovite broj telefona 011/4420-502.

MANOARD VANILLA BLOSSOM body mist je svež orijentalni mist za telo sa voćnim notama, cvetom jabuke i vanile. Njegov topli, slatki miris dugo ostaje na koži. MANOARD VANILLA BLOSSOM body mist svojim puderastim notama, vanilom, mošusom i amberom opiće sva Vaša čula. Jednim klikom poručite ga OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

1. manoard mist (1).jpg
Foto: PROMO 

Manoard Jolly je miris orijentalne vanile. Idealan je za jesenje i zimsko veče. Glavne note počinju oudom, crnim biberom, šafranom i kardamomom. Srednje note slede cvetne note, a donje note guaiac drveta, sandalovine i vanile sa Madagaskara završavaju ovaj miris. OVDE ga poručite ili pozovite 011/4420-502.

Manoard Appeal body mist je voćno-cvetni miris koji sadrži note sveže jabuke i cveta Saguaro. Ova osvežavajuća formula je idealna za mešanje sa drugim mirisima kako biste kreirali svoj sopstveni miris. Manoard appeal body mist pravo je cvetno – voćno osveženje. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

Ne koriste samo žene body mist i parfeme. U ponudi je i MANOARD BLUE body mist za MUŠKARCE koji predstavlja sportski i muževni miris sa svežim citrusnim notama, toplim drvenim tonovima i nagoveštajem svežeg jasmina. Morski akordi dodaju svežu čistu aromu ovom mirisu. Manoard body mist za muškarce daje energiju, dugotrajan je i savršen je miris za aktivne muškarce na otvorenom. Takođe predstavlja miris pobede i suštinu heroja. Snaga, hrabrost i pobeda destilovani u hrabru mešavinu svežine i toplote.

OVDE ga poručite jednim klikom ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

2. manoard mist man (1).jpg
Foto: PROMO 

Nežniji pol može izabrati i između još dva mista, MANOARD ICE QUEEN koji je oličen notama lavande, mandarine i jasmina i MANOARD GOLDEN EYE predstavlja savršenu mešavinu voća i mošusa.

Ice Queen možete ga poručiti OVDE, a Golden Eye klikom OVDE.

3. manoard mist (2).jpg
Foto: PROMO 

* Za još prelepih mirisnih nota, ponudu možete pogledati OVDE!