Najmodernija frizura zavladala je svim društvenim mrežama, a reč je o punđi koju je proslavila Sofija Riči. Mlada manekenka, inače najmlađa ćerka popularnog pevača Lajonela Ričija, smatra se otelotvorenjem "tihog luksuza".

Neko vreme je bila u senci slave svog tate, a onda je odjednom postala omiljena zvezda interneta - njen TikTok nalog prati tri miliona pratilaca. Od njenih klipova, jedan se izdvojio - čuvena glatka punđa "u stilu Sofije Riči" je  oduševila dame širom sveta.

I druge influenserke i jutjuberke su oduševljene njome, a lepa Aleks Kol planira upravo uz takvu punđu da dočeka praznike. Dok Sofija predlaže da kosu očešljate dok je još mokra, Aleks je ipak radije prvo osuši. 

glatka pundja sofija rici 5-min.jpg
Youtube / Alexx Coll 

Zatim napravi razdeljak na sredini, pa odvoji prednje pramenove - sve one do sredine uha. Zatim preostalu kosu začešlja unazad i veže gumicom na visini na  kojoj želi da joj bude punđa.

glatka pundja sofija rici 6-min.jpg
Youtube / Alexx Coll 

Aleks ima dosta "nove" kose koja je tek počela da raste, pa sve te tanke i kratke pramičke ona zagladi sa dosta gela. Zatim začešlja i prednje pramenove i spoji ih sa "konjskim repom", a onda ga uvrće sve dok se ne uvije u punđu. Prikači je još jednom gumicom i dobro naprska lakom.

glatka pundja sofija rici-min.jpg
Youtube / Alexx Coll 

Pogledajte i kako Sofija pravi svoju punđu, a pročitajte i kako da brzo skinete stomak ako vas muči mali višak.

PUNĐA SOFIJE RIČI Tiktok/sofiarichiegrainge

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.