Opšte je prihvaćeno pravilo da su danas "četrdesete godine ono što su nekad bile tridesete", pa kad planirate šišanje ovog leta, pustite mašti na volju.

Svakako, bob je i dalje najmodernija frizura za dame svih godina, ali način na koji ćete ga stilizovati može da napravi ključnu razliku.

Glatko isfenirani paž nije potpuno otišao u zaborav, ali dugi rad sa fenom je najmanje poželjan u vrelim danima. Danas je "čupava" frizura potpuno OK, čak i uz poslovni dres kod. Štaviše, uz službeni autfit, "messy" kosa može da izgleda veoma šik.

glatki kratki bob.jpg
Shutterstock Creative Lab Editoria 

Moderan bob za mlađe žene najlepše izgleda na fino nijansiranoj kosi, svetliji i tamniji pramenovi uvek daju specijalnu dubinu ukupnom utisku. U trendu je razdeljak sa strane, tako da možete da kosu zakačite iza uha.

kratka frizura 1-min.jpg
Instagram / shmoakin_hair 

Ako ste raspoloženi za drastičnije šišanje, slobodno skratite kosu na potiljku. Teme neka bude malo bolje teksturisano, a napred ostavite duže šiške opuštene niz lice.

kratka frizura 2-min.jpg
Instagram / shavnifronk 

Ako ne možete da se odreknete svog dužeg boba, sigurni smo da ćete promeniti mišljenje kad pogledate ovaj video. Dama kovrdžave kose koja je sigurno morala dugo da se fenira da bi sve bilo zaglađeno po modi, posle šišanja može samo da prstima malo izgužva frizuru i - spremna je za izlazak.

Pišite nam - kako nam se dopadaju ove frizure!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Birkin šiške Tiktok/thehairbros