Nema važnijeg posla u procesu zaštite od starenja nego sprečiti da UV zraci uništavaju kolagen i dovode do pojave bora, hiperpigmentacija i opuštanja kože. Afrodita kozmetika ide i korak dalje, jer su u SUN CARE EXTRA SENSITIVE kremu za zaštitu lica od sunca SPF 50 dodati i specijalni sastojci.

SUN CARE7 1080x1920px.jpg
Promo 

Ova krema sadrži antiejdž peptid karnozin koji podstiče sintezu kolagena i pomaže u sprečavanju njegove degradacije. Ovaj sastojak spečava prerano starenje tako što jača prirodni odbrambeni mehanizam kože. Dodatno, štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima, UVA + UVB + IR zracima i plavom svetlošću.

3831070658955_5895_SUN CARE Krema za sončenje EXTRA SENSITIVE F50_50 ml_TISK 2.jpg
Promo 

Mnoge žene se žale na veoma osetljivu kožu, ali sa ovom Afroditinom kremom mogu da budu bezbrižne, jer ne sadrži mirise koji su najčešći uzrok iritacija. Takođe, u SUN CARE EXTRA SENSITIVE kremi za zaštitu lica od sunca SPF 50 nema ni boja ni parafina. Štiti od fotostarenja, nastanka pigmentnih mrlja i oštećenja DNK-a ćelija kože.
U pitanju je lagana kremasta tekstura koja se brzo upija i ne ostavlja bele mrlje. Uz Afroditine proizvode nećete morati da čitavu letnju sezonu provedete bez preplanulog tena.

16.jpg
Promo 

Naprotiv, posle kreme sa zaštitnim faktorom, treba da namažete SUN CARE MARMELADICU ZA LICE U GELU koja, zahvaljujući koncentratu šargarepe osigurava privlačno preplanuo ten.

3831070660484_6048_SUN CARE Marmeladica JELLY za obraz_50 ml_TISK.jpg
Promo 

U pitanju je prva marmeladica za preplanulost lica, koja obezbeđuje savršen ten i blistavu kožu lica tokom čitavog leta. Ova marmeladica je brzoupijajuća tekstura u gelu koja omogućava koži da "diše" i čini kožu predivno mekom. Koncentrat šargarepe je bogat izvor beta karotena (provitamina A) koji deluje antioksidativno i podstiče nastanak melanina. Takođe deluje i protiv starenja, jer obnavlja površinski sloj kože, sprečava ljuštenje i poboljšava elastičnost kože.

afrodita1.jpg
Promo 

SUN CARE MARMELADICA ZA LICE U GELU nema UV zaštitu, pa je idealna za korišćenje uz SUN CARE EXTRA SENSITIVE kremu za zaštitu lica od sunca SPF 50. Možete je koristiti i bez nje, ali samo rano prepodne i kasno popodne. To se preporučuje osobama s tamnijim fototipom kože uz kratko izlaganje suncu, koje ne premašuje vreme zaštite svojstvene koži. Svi proizvodi dostupni su u drogerijama i na Afrodita web shop: https://webshop.afroditacosmetics.com/rs.