Mat ili sjajan - večito je pitanje i dilema svih žena i devojaka kada je u pitanju izbor ruža. Mat ruževi sadrže najviše pigmenta boje, kompaktni su i najbolje prekrivaju usne. Međutim, ako vaše usne nisu maksimalno hidrirane u svakom trenutku, mat ruž može dodatno da ih isuši.

Kompanija Avon vam predstavlja novi Hydramatic Matte ruž za usne - mat ruž za usne sa hidrirajućim hijaluronskim jezgrom. Ovaj ruž neguje tvoje usne, hidrira ih i ne isušuje, pa one deluju punije i nežnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidrirajuće hijaluronsko jezgro ovog mat ruža pruža negu i zaštitu u isto vreme.

JPG_1222678-SP-034-GD-APR2022-WEB.jpg
Promo 

Hydramatic Matte ruž za usne sadrži više od 50% sastojaka koji hidriraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidrirane u isto vreme zbog posebnog mat efekta sa hijaluronskom kiselinom. Zaboravi na osećaj suvoće i uživaj u raskošnoj boji sa mat završnicom, koja dodatno neguje tvoje usne!

Hydramatic Matte ruž, 799 dinara (2).jpg
Promo 

Očarajte sve oko sebe lepim usnama sa novim Hydramatic Matte ružom koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom sprektru dostupnih boja.

Novi Hydramatic Matte ruž za usne dostupan je u Avon brošuri od 1. marta po ceni od 799 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Tekst: Promo