Fascinacija manekenkom Hejli Biber ne prestaje. Žene kao da najviše interesuje njena nega, kao i šminka. Ceo svet gugla "šta je glazirana šminka", još otkako je lansirala svoju kolekciju mejkapa.

Hejli je spremna da eksperimentiše sa svojim izgledom. Ona zna šta je trend, ona ume da kombinuje ženstven i sportski stil, nosi i večernje haljine i široke farmerke jednako glamurozno. Sad je odlučila i da odseče kosu koja je bila njen zaštitni znak.

Bila je i plava i smeđa i riđa, nosila divne pramenove, a sada nosi - ima kratak, smeđi bob. "Nova godina, nova ja", to je moto mlade supruge Džastina Bibera. Radikalno se ošišala, sad joj je kosa tek do ispod brade.

hejli biber 0751212239-min.jpg
Profimedia 

Kratka, ravna paž frizura je u modi već godinama i očito je da ni 2023. godina neće to promeniti. Frizeri kažu da se malo manje traži stepenasto šišana kosa, a više ravne linije i oštri uglovi.

Hejli je obradovala novom frizurom svoje fanove na Instagramu, a paparaci su se već rastrčali da je ovekoveče na slikama! Pogledajte ih u galeriji.

Profimedia, Instagram / haileybieber Manekenka oduševila novom frizurom!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna