Šiške su pokušale da zauzmu vodeće mesto ove sezone, ali su se frizeri i stilisti za kosu usaglasili i odlučili da je bob frizura ipak apsolutni favorit. Ako je sudeći i po Googlu ova frizura ima najviše pretraga. Stručnjaci su izdvojili tri stila koji se biraju u odnosu na oblik glave.

Dečački bob

Ovaj tip frizure biće hit ove godine predviđa frizer, Neli Mud. Profesionalno poznat kao 'bob bob', je tupo isečen bob malo ispod vilice. U idealnom slučaju nema slojeva i frizura podseća na mušku frizuru iz 90-ih — ali je zapravo duža, sa razdeljkom na sredini. Možete se fenirati na ravno ili talase, podržava obe varijante.

Francuski bob

Čuli ste za francuski bob, kosa je ošišna do ispod brade, a ove godine on će biti samo malo uglađeniji. Frizura je inspirisana Francuskinjama i njihovim istančanim stilom. Ovaj bob frizeri opisuju kao sladak, svež i bezvremenski.


Bob iz 70-ih

Ove sezone kulminiraće zaljubljenost u stil sedamdesetih. Umesto romantičnih talasa ovaj bob podraumeva čupavu kosu koju možete i sami da namestite bez feniranja.

 Izvor: Lepa&Srećna