Korišćenje šminke, čak i minimalne, kao i velika prisutnost smoga i prašine u vazduhu, utiču na kožu lica da se masti, kao i da se jave mitiseri i bubuljice. Iz tih razloga, vrlo je važno izabrati odgovarajuću negu za lice, i redovno je primenjivati. Kvalitetni proizvodi ne moraju da koštaju enormno mnogo – to dokazuje korejska ekspres emulzija. Pruža vašem licu lep, čist i ujednačen ten, a košta svega 243 rsd.

Sastojci ove emulzije su: niacinamid, kolagen, aminokiseline, beli čaj, šitake i hidratantni kompleks. 

Niacinamid (vitamin B3) ima blagotvorno dejstvo na istanjenu i oštećenu kožu, poboljšava boju lica, doprinosi smanjenju bora.

Kolagen stvara zaštitni film na koži i zadržava vodu, pruža efekat laganog liftinga.

Aminokiseline su neophodne komponente prirodnog hidratantnog faktora rožnog sloja epidermisa. Poboljšavaju metaboličke procese i pomažu obnavljanju vodenog balansa kože.

Beli čaj poseduje visoku antioksidativnu aktivnost, štiti ćelije od štetnih efekata ultraljubičastog zračenja.

Šitake stimulišu regeneraciju tkiva, povećavaju gipkost i elastičnost kože.

korejska sminka emulzija hidratacija
Promo 

UPOTREBA : Nanesite malu količinu ekspres emulzije na čistu kožu. Izbegavajte predeo oko očiju. Sačekajte da koža upije. Može da se koristi uveče i ujutru kao osnova za šminku. 

Ekspres emulziju možete naručiti klikom OVDE po PROMO CENI od samo 243 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Tekst: PROMO

*Količine su ograničene, a celokupan asotiman preparata možete videti OVDE.