Telo starenjem stvara bore, manjak sna utiče na pojavu podočnjaka, kolagena u koži je sve manje i ona se vremenom opušta i gubi svoju mladolikost. Kako bi se koža regenerisala i povratila mladalački izgled, potrebno je stvoriti nove ćelije. 

Matične ćelije su nespecijalizovane, mogu se transformisati u bilo koju drugu ćeliju koja je telu potrebna. One se posebnom tehnikom izdvajaju iz alpske ruže (Rhododendron Ferrugienum) i pomažu u obnovi kože lica, vrata i dekoltea.

Korišćenjem revolucionarne i jedinstvene Alp Rose kreme stvaraju se nove ćelije u koži, lice postaje hidrirano i kolagen se obnavlja.

Alp Rose krema je dugačija od drugih krema na tržištu zahvaljujući upravo matičnim ćelijama. Potpuno je prirodna i ne sadrži u sebi veštačke sastojke. Njena primena je vrlo jednostavna: uveče, pred spavanje, na očišćeno lice, vrat i/ili dekolte namažite tanak sloj i masirajte nekoliko minuta određeno područje kako bi se krema lepo upila. Prvi efekti su vidljivi već nakon 15-20 dana korišćenja!

Ne propustite priliku i naručite ovu fantastičnu kremu za podmlađivanje OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, sa 50% popusta!
* Ukoliko naručite dve, treću dobijate gratis! Ukoliko naručite tri, još dve dobijate gratis! 

Tekst: PROMO