Izdvajamo 5 parfema za proleće koje će poželeti svaka dama!

1. YSL Beauté- Black Opium Eau de Parfum Intense

Kultna bočica sada dolazi u upečatljivoj plavoj nijansi i krije miris novih nota za koje su zaslužni Nathale Lorson, Mari Salamanj, Onorin Blan i Olivije Kresp.

Miris donosi aromu kafe koju naglašava plavi apsint. On u kombinaciji s anisom i slatkastim plavim boysenberryjem čini gornju notu parfema Black Opium Eau de Parfum Intense.

U srcu mirisa krije se apsolut jasmina sambaca, koji se stapa s apsolutom narandžinog cveta. Bazu mirisa čini kultna nota kafe, zaštitni znak Black Opiuma. Pridružuju joj se akordi sladića, sandalovine i vanile, čineći jedinstvene, raskošne kremaste donje note.

2. Emporio Armani - In Love With You

Novi ženstveni miris kreirala je Ana Flipo. Ovaj miris je senzualan, ženstven i odvažan, a temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, kao i apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju i daju mu neočekivanu i urbanu notu.

3. Narciso Rodriguez - Pure musc

Radi se o cvetnom drvenom mošusnom mirisu za žene koji je kreirala Sonja Konstan, autorka nekoliko poslednjih verzija ovog popularnog parfema.

Gornju notu ovog parfema čini mošus, srednju belo cveće, a bazna nota posvećena je kašmiru. Jednostavan, moderan i upečatljiv, baš kao i svim mirisi s potpisom Narcisa Rodrigueza.

4. Elie Saab - The girl of now forever

Radi se o parfemu koji odlikuju sveže voćne note. Gornje note ovog parfema čine kora limuna i malina, srce čini ruža, crna ribizla, badem i cvet narandže, dok bazu čine pačuli, kašmir, vanila i mošus. Njegovi kreatori kažu da je ovaj miris oda mladosti, prijateljstvu i životu.

5. Avon EVE Truth

Novi Avonov parfem koji je kreirao Loren Ležernek spaja nežne cvetne, energetsko voćne i senzualnu mineralnu notu.

Vrh mirisa rezervisan za osvežavajuće tropske note koje potiču od sveže karambole koja se meša sa sočnim narom. Poseban ekskluzivan minerani sastojak Living Magnetite odražava prirodni magnetizam ovog mirisa.

Srednje note čine nežni božur, bogata gardenija i roza frezija, dok bazu mirisa čini baršunasti mošus. Celokupnu mirisnu piramidu upotpunjuje srce cedrovine.

Tekst: Ma.B.

Izvor: Zadovoljna