Prva dama Francuske Brižit Makron je sa suprugom Emanuelom Makronom 20. februara 2019. godine prisustvovala večeri koju jednom godišnje organizuje Savet jevrejskih institutcija u Francuskoj, piše Lepa&Srećna.

Brižit je ovim povodom odlučila da umiri svoju modnu buntovnu prirodu i obuče se svedeno i jednoj boji. Ona je pokazala kako da zablistate ako ste od glave do pete obučeni u crno.

Prva dama Francuske je za razliku od Melanije Tramp, koja se nedavno pojavila u ružičastom od glave do pete, obukla elegantno crno odelo. Preko odela je imala crni elegantni kaput sa asimetričnim kopčanjem. Crne pantolone do članka je istakla klasičnim, lakovanim salonkama takođe u crnoj boji. Reveri na kaputu su od satena, dok je celu šik kombinaciju učinila zanimljivijom azurnoplavim kožnim rukavicama i klasičnom belom košuljom.

Kosa joj je kao i uvek bila savršeno isfenirana, a šminka diskretna, a od nakita je odlučila da stavi dva velika prstena sa kristalima. 

Da klasika nikad ne izlazi iz mode pokazuje Brižit, a celokupna kombinacija je oličenje francuskog šika na koji niko ne može da ostane ravnodušan.

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Brižit Makron je pokazala kako detalji čine veliku razliku između dosadne modne kombinacije i šik izgleda!