U Beogradu je u petak, 14. septembra održan prvi Elle Masterclass by Ena Jović pred prebukiranom salom i trajao je tokom celog dana. Kao što je to bio slučaj i ranijih puta, Elle kao najprodavaniji modni magazin na svetu je lider i na srspkom tržištu, te je ovo prvi Masterclass u Srbiji ovog tipa. 

Elle Masterclass by Ena Jović počeo je u 12h, a zadovoljstvo da ga otvori imala je Branislava Kostić, beauty urednica magazina Elle, koja je potom najavila jednu od najuspešnijih make-up artistkinja današnjice Enu Jović. 

Obe dame su bile savršeno stilizovane, a ceo izgled su dodatne upotpunile narukvicama brenda Brosway. Posle Eninog pozdravljanja i obraćanja entuzijastičnoj publici, ona je puna 2 sata napravila divan miks svojih iskustava i saveta, uporedo šminkajući i predstavljajući prvi od dva planirana izgleda. U pitanju je bio editorial look koji je Ena demonstrirala na prelepoj Snežani Gašić koja je ujedno i zvezda editorijala u novom broju Elle-a koji izlazi 22.septembra. 

Nakon kratke pauze Ena je predstavila i drugi izgled red carpet look, na iskusnom, sjajnom modelu Jeleni Kovačić koja je do sada uveličala nekoliko naslovnica i editorijala Elle magazine.

Celokupan Elle Masterclas by Ena Jović bio je vrlo interaktivan i publika je sve vreme učestvovala i postavljala pitanja na koje je poznata šminkerka rado davala iscrpne odgovore.

Pred sam kraj Brana i Ena su još jednom predstavile goodie bag koji je svaki učesnik dobio na odlasku zajedno sa sertifikatom za pohađanje Elle Masterclas-a by Ena Jović. Vrednost goodie bag-a je bila zaista impozantna, a za to su se pobrinuli prijatelji projekta: Bobby Brown, Lâncome, La Roche-Posay, Artdeco, Vichy, Urban Decay, YSL, Aura, Max Factor, NYX Professional Makeup, Bourjois, Bioderma, Nuxe, Weleda i Lines Lashes.

Elle Masterclass by Ena Jović se posebno zahvaljuje na podršci partneru događaja nakitu Brosway koji se može naći u prodavnicama S&L Jokić.

Kliknite OVDE da pogledate slike u galeriji!

LepaiSrecna Održan prvi Elle Masterclass by Ena Jović