Popularna pevačica Aleksandra Prijović je trudna i trenutno odmara od nastupa, međutim to je nije sprečilo  da uživa u čarima putovanja i da aktivno objavljuje slike sa predivnih destinacija, piše Lepa & Srećna.  Dok je uživala na plažama Jamajke, imali smo priliku da je vidimo u raznim modelima kupaćih kostima gde je pokazala zavidnu liniju iako je trudna.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET U SVAĐI ZBOG JEDNE VENČANICE: da li je ova haljina lepša od venčanice Megan Markl? (FOTO)

Najnovije slike iz Pariza je prikazuju u sasvim drugačijem izdanju. Sad je iz šarenih kupaćih kostima uskočila u pravu modnu kombinaciju za jesen.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Aleksandrinu modnu kombinaciju za jesen!

PageBreak

Aleksandra je za šetnju ulicama Pariza odabrala crne helanke i kaput veoma zanimljivog kroja u istoj boji. Zanimljiv detalj na kaputu kao što je asimetrično postavljen rajsferšlus je razbio monotoniju crne boje. A kroj kaputa koji podseća na tuniku je učinio ceo sportski stajling zanimljivim. 

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZAZVALA BURU NA INSTAGRAMU: svi su iznenađeni njenim slikama u kupaćem (FOTO)

Aleksandra Prijović je obula pravi modni hit sezone, crne, ravne čizme koje idu do gležnjeva. Kožne cipele poput popularnih martinki nose sve devojke koje vole modu a savršene su za hladne i kišne jesenje dane. Ovakve cipele su interesantan izbor obuće za pevačicu koju smo navikli da viđamo na visokim štiklama i u elegantnim haljinama.

Aleksandra je pokazala da zna da kako da nosi crnu boju a da ne izgleda monotono i dosadno. Ova savršena jesenja kombinacija je učinila da figura popularne izgleda vitko i izduženo a prikrila je stomak tako da Aleksandra uopšte ne izgleda kao da je trudna.

Izvor: Lepa & Srećna