Norma Vilijams je Britanka koja živi u Italiji, bavi se privatnim poslom iznajmljivanja nekretnina za odmor. Kada čuju da ima 70 godina, ljudi joj ne veruju jer izgleda vrlo mladoliko.

Kaže da vežba gotovo svaki dan i pazi što jede. Voli moderno da se oblači i priznaje kako svako veče priušti sebi čašu crnog vina i poneki kasni zalogaj. Njen 10 godina stariji suprug Lorie ponosan je na nju.

PROČITAJTE JOŠ: ONA IMA 80 GODINA A NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA: ovo je ishrana za dobro zdravlje i mladolik izgled

Norma naglašava kako su joj geni pomogli da izgleda vitko jer ima prirodno uzak tip građe tela.

"Za mene je odličan oblik tela onaj uspravan bez trunke prekomerne masnoće, dobrog struka i toniran od glave do pete. Izvrstan oblik ne mora biti definisan visinom niti tipom figure" kaže Norma.

Kliknite OVDE da pročitate kakve vežbe ona praktikuje i da vidite još njenih slika!

PageBreak

Dodala je kako svaki dan vežba otkako je bila u ranim dvadesetim godinama života, a rutinu vežbi menja svakih nekoliko meseci. Između ostalog, ide na zumbu i dva puta nedeljno vežba intenzivnije.

Ponekad, ali ne često, daruje sebi slobodan dan od vežbanja ako se oseća umorno ili je posve zadovoljna težinom.

Primer njene fizičke aktivnosti:

7.30 brzo hoda malo više od kilometar pa se popne po 60 stepenica. Potom brzo prehoda šest krugova od po oko 1,5 kilometra. Na kraju se brzim korakom vrati kući.

Sledi tuširanje.

Sredinom prepodneva prošeće se sa suprugom istim putem kao i ujutro - nešto više od kilometar hodanja i 60 stepenica. Na vrhu naprave dva kruga od po kilometar i po sporijim tempom i vrate se kući.

Kaže da, ukoliko primeti da se udebljala pola kilograma iznad svoje idealne težine od 60,5 kg, tada podupla jutarnju aktivnost.

Dva puta nedeljno odlazi u teretanu na treninge uz asistenciju ličnog trenera. Trening traje 50 minuta.

Kliknite OVDE da pročitate koji način ishrane je zaslužan za njen odličan izgled!

PageBreak

Primer njene ishrane:

Kasni doručak nakon vežbanja: Dva kapučina i veliko kukuruzno pecivo s medom, slično kroasanu.

Ručak ne jede.

Sredinom poslepodneva pojede bananu, narandžu i još neko sezonsko voće.

PROČITAJTE JOŠ: MONIKA BELUČI, KAJLI MINOG, DEMI MUR: koja je tajna izgleda ovih lepotica u pedesetim

Večera: Pileća prsa s mrkvom, brokulom, mahunama i gljivama u umaku od soje. Preliveno maslinovim uljem i posuto semenkama, brusnicama i orasima. Ponekad za večeru pojede testeninu od celog zrna pšenice, salatu i povrće. Retko priušti picu Napoletanu s tankom korom.

Grickalice: Voli nakon večere da pojede nekoliko keksa, paketić mešavine orašastih plodova i brusnice, pokoji kolač s pirinčem i tamnom čokoladom ili grčki tip jogurta s medom.

Iza toga popije nekoliko čaša crnog vina. Vino uvek pijucka nakon 19 sati.

Izvor: Kurir