Megan Markl postala je ikona stila, a njene letnje haljine oduševljavaju žene širom sveta, pa nije ni čudo što se sve prodaju za samo nekoliko sati nakon što se princeza u njima pojavi, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL U CRNINI - SVI SU SE ŠOKIRALI KADA SU VIDELI ŠTA JE OBUKLA: ceo svet komentariše haljinu engleske princeze (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl pojavili su se na izložbi posvećenoj južnoafričkom predsedniku Nelsonu Mendeli kojom je obeležena stogodišnjica njegovog rođenja.

Megan je za ovu priliku izabrala klasičnu prljavoroze mantil haljinu bez rukava. Ova boja princezi savršeno stoji zbog njenog tamnog tena, a u istoj boji nosila je i pismo-tašnu

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI! DA LI JE MEGAN MARKL VEĆ TRUDNA? ovo su znaci da je engleska princeza u drugom stanju (FOTO)

Princeza je obula klasične salonke u boji pudera, a od nakita nosila je prsten i elegantne sitne minđuše, dok je kosu, skoro kao i uvek, skupila u jednostavnu punđu.

Ova princezina haljina dopala se mnogim ženama, a ovaj kroj je odličan izbor, jer ga možete nositi u skoro svakoj prilici.

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u HIT letnjoj mantil haljini!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Megan Markl nosi odličnu mantil haljinu - evo koji kroj haljine će postati najveći letnji HIT!