Naravno da je apsolutno ispraćeno prvo pojavljivanje u javnosti u 2018. godini princa Harija i njegove uvek mile i nasmejane verenice, buduće vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU POLUDELE ZA HALJINOM NOVE ENGLESKE PRINCEZE: pogledajte kako izgleda verenička haljina Megan Markl (FOTO)

Međutim, ono na šta je javnost ovoga puta obratila pažnju - bivša glumica kao da ne propušta priliku da prekrši neko kraljevsko pravilo.

Kalifornisjka nehajnost ušunjala se u kraljevski šik - frizurom Megan Markl! Naime, umesto uredno isfeniranih tamnih pramenova, moćno uvijienih na krajevima i sklonjenih u stranu, lepotica se ovoga puta odlučila za neurednu punđu, izuzetno trendi ali i praktičnu frizuru, kojom se (obično van kraljevske porodice) mnoge dame širom sveta i te kako služe.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INTERNETU VODE MODNI RAT ZBOG ENGLESKIH PRINCEZA: pogledajte ko ima lepši kaput - Kejt Midlton ili Megan Markl?

Megan je pokazala da očito, bez obzira na sve, ne planira da se promeni zbog "nove uloge u svom životu", ali svakako se svojski trudi da nešto svoje kraljevskoj porodici doda. Međutim, mnogima se dopada ležeran stajling nove engleske princeze, pa ostaje da vidimo da li će svoje modne trendove preneti i na mnoge žene širom sveta, kao što je to slučaj sa Kejt. 

Kliknite OVDE da pogledate slike i otkrijete šta je Megan Markl obukla za ovu priliku!

SVI SU ŠOKIRANI FRIZUROM NOVE ENGLESKE PRINCEZE: da li je Megan Markl smela ovakva da se pojavi u javnosti? (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Glossy

LepaiSrecna Svi komentarišu da je Megan Markl potpuno drugačija od Kejt Midlton, ali niko nije mogao da veruje da će se pojaviti sa ovakvom frizurom!