Manekenka i model Eli Mekfirson, koju su zbog fantastičnog tela mediji nazvali „The Body“, iako je zakoračila u šestu deceniju života, izgleda besprekorno.

Iako više nije u manekenskim vodama i ima dvoje dece, i dalje izgleda tako da bi joj svaka žena pozavidela. Ona sa svojim fanovima deli trikove i svate kako uspeva da održi mladolikost.

PROČITAJTE JOŠ: Ebru iz Crne ruže otkriva tajnu mladolikosti: tretman za lepotu po receptu turske glumice Edže Uslu

Eli je za časopis „Haute Living Miami“, a prenosi portal Index.hr, otkrila dve navike, koje uz pravilnu ishranu, smatra najvažnijim za održavanje lepote. Oni su jednostavni, besplatni i može da ih primeni svako.

„Pijem tri litre vode dnevno i trudim se da svakodnevno spavam bar sedam sati. San je naš saveznik, tokom odmora telo se oporavlja a organizam oslobađa otrovnih materija,“ kaže Eli.

Osim toga, priznala je i da redovno vežba kako bi bila zdrava, a trudi se i što više vremena da provede u prirodi.

PROČITAJTE JOŠ: Kako hranom sprečiti starenje: 7 simptoma koji otkrivaju da vašoj koži ne prija šećer

„Trudim se da budem aktivna bar četiri sata dnevno, bez obzira da li je u pitanju šetnja prirodom, biciklizam, plivanje, planinarenje ili skijanje. Takođe, znam da mišićna masa propada s godinama, zato verujem u umerenu količinu treninga s tegovima. Nakon što otrčim ili otplivam svoju turu, trudim se da svakoga dana odradim 15 minuta trbušnjaka ili sklekova", objasnila je Eli.

PRELEPE SLIKE ELI MEKFIRSON OČEKUJU VAS I U FOTO-GALERIJI!

Prilagođeno sa: Index.hr

LepaiSrecna Posle 25 godina na modnoj pisti i beauty sceni, Eli Mekfirson pleni lepotom iako je zakoračila u šestu deceniju života.