Popularna glumica Sloboda Mićalović često svoje obžavaoce obraduje novim fotografijama na društvenim mrežama, ali glumica se ipak malo drugačije fotografiše nego većina savremenih dama. Naime, Sloboda, nije odolela trendu selfi slikanja, ali zato izbegava da koristi previše filtera na svojim fotografijama, trend napućenih usana, kao i fotografije na kojima pozira, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: Slavna tetka glavni modni savetnik Slobode Mićalović: Verica je osmislila detalj iz srpske narodne nošnje za crveni tepih u Veneciji (FOTO)

Ono što najviše oduševljava Slobodine obožavaoce jesu njene spontane slike na kojima glumica izgleda savršeno. Bez obzira da li je glumica znala da je fotografišu ili ne, ona na slikama uvek izgleda apsolutno prirodno. Njena lepota i fotografičnost oduševljavaju mnoge u Srbiji, pa na svakoj glumičinoj fotografiji nalaze se mnogobrojni, uglavnom pozitivni, komentari.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović: Evo koliko mi znači podrška supruga Vojina Ćetkovića (FOTO)

"Tvoja prirodna lepota i jednostavnost su neverovatni", napisala je jedna od Slobodinih obožavateljki.

Pored mnogobrojnih pozitivnih komentara ovaj se posebno istakao: "Vi ste dokaz kako treba da izgledaju i kako treba da se ponašaju mlade, vaspitane, obrazovane cure. Vi ste moj uzor i prva asocijacija kad neko kaže dama, jer Vi to jeste u punom smislu te reči. Uvek ostanite takvi."

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović odgovorila Jeleni Karleuši: Bila bih u problemu da se tebi sviđa moj stil!

SVE ZANIMLJIVE I LEPE SLIKE GLUMICE SLOBODE MIĆALOVIĆ MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Jedna od najpopularnijih glumica u Srbiji, Sloboda Mićalović, objavljuje ubedljivo najlepše fotografije na društvenim mrežama, što pokazuju i pozitivni komentari javnosti! Evo zašto je Sloboda postala prva dama srpskog Instagrama...