Tekst: Promo

Dosta vam je standardnih rešenja uklanjanja dlačica, a želite inovativni uređaj sa kojim ćete bez iritacije i neugodnosti postići željeni efekat. Sa svojom inovativnom tehnologijom preciznog uklanjanja dlačica i jednostavnim korišćenjem, Claviro depilator je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u glatkoj koži bez napora!

Isprobajte ovaj neverovatan depilator još danas i osetite razliku! Ne propustite da ga nabavite po AKCIJSKOJ CENI do 30. marta!

1 - claviro.jpg
Promo 

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka, te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

2 - claviro.jpg
Promo 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja.
2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
3. Isperite kožu toplom vodom kako biste uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 2.390 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.