Tekst: Promo

Parfem pruža taj nevidljivi dodatak svakoj kombinaciji, vraća dobro raspoloženje i na taj način daje svežinu vašem outfitu. Iskoristite ovaj sjajan popust i poklonite sebi ili vama dragoj osobi dugo priželjkivani parfem!

Parfem C OPPORTUNITY je svež, cvetan i poletan, suncem okupan, pravi prolećni miris! Veoma nežan, a opet senzualan, otvara se notama dunje i grejpa, u srcu su zumbul i jasmin, dok u osnovi ostaju amber, kedar, beli mošus i iris. Spada u cvetno voćnu grupu mirisa.

2. parfem.jpg
Promo 

Gornja nota: grejpfrut, dunja
Srednja nota: jasmin, zumbul
Bazna nota: mošus, iris, kedar, amber.

*Podseća na CHANCE EAU TENDRE by Chanel.

Parfem C opportunity naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 380 rsd.

Love your life ili "Voli svoj život" parfem inspirisan je idejom prirodne i jednostavne lepote, slobode od društvenih normi i izbora lične vizije sreće. Crna ribizla, praline, vanila, iris i jasmin neki su od sastojaka ovog mirisa koji slavi jednostavnost, lepotu i život.

3. parfem.jpg
Promo 

Gornje note: crna ribizla, kruška
Srednje note: iris, narandža, jasmin
Donje note: tonka, pralina, pačuli, vanila.

*Podseća na LA VIE EST BELLE by Lancome.

Love your life naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 420 rsd.

TIP TOP Girl je parfem koji reflektuje multidimenzionalne stavove moderne žene. Moćan je koliko i senzualan, u smeloj kombinaciji tamnih i svetlih elemenata. Za ženu koja zna kada je dobro biti loš. Predstavlja inovativnu i opojnu kombinaciju tuberoze i prženih bobica tonke, koja predstavlja dualnost karaktera. Cvetni val belog Sambač jasmina i tuberoze stavljen je u kontrast sa misterioznim i dubokim notama tonke i kakaa.

4. parfem.jpg
Promo 

Gornje note: kafa
Srednje note: jasmin, tuberoza
Donje note: pržena tonka, kakao.

*Podseća na GOOD GIRL by Carolina Herera.

Tip Top Girl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 450 rsd.

*Sva pakovanja su od 50 ml.