Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREME JE DA UPOTPUNITE SVOJU JESENJU KOLEKCIJU: Izaberite moderne i kvalitetne cipele

Autor Jasmina Glišić

Moderne jesenje cipele za muškarce - italijanski dizajn, vrhunska koža.

 cipele men concept oktobar 2022.jpg Izvor: Promo

Važite za osobu koja odiše stilom. Rešili ste da svoj jesenji outfit upotpunite odgovarajućim modelom cipela koji će vam dati notu sufisticirane elegancije. Dok birate obuću ona mora da ispunjava i neka standarde od kojih ne želite da odstupite, a to je da pored interesantnog dezena budu urađene od kvalitetnog materijala i da se u njima osećate udobno. Upravo takva je obuća koju vam predstavljamo: ručno izrađena, od najkvalitetnije prirodne kože, sa velikom pažnjom ka detaljima. Sve što je potrebno jeste da pogledate vrhunske modele sa lagera i naručite  baš one koje će upotpuniti vašu kolekciju!

Cipele Tetry loaf teget izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 tetry cipele teget.jpg Izvor: Promo

Cipele Tetry loaf plave ovaj unikatni model sigurno će učiniti da budete primećeni i jedinstveni. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 tetry cipele plave.jpg Izvor: Promo

Cipele Tetry oxford oker izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Takođe postoje i u crnoj boji. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 tetry cipele oker.jpg Izvor: Promo

Cipele handmade Pietro Rosso bordo izrađene su ručno od prirodne kože i prema unikatnom nacrtu. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 muske cipele bordo.jpg Izvor: Promo

Cipele Tripy oxford - crne izrađene su od visokokvalitetne kože. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 muske cipele crne.jpg Izvor: Promo

* Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

 dužina gazista-1800.jpg Izvor: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije