Važite za osobu koja odiše stilom. Rešili ste da svoj jesenji outfit upotpunite odgovarajućim modelom cipela koji će vam dati notu sufisticirane elegancije. Dok birate obuću ona mora da ispunjava i neka standarde od kojih ne želite da odstupite, a to je da pored interesantnog dezena budu urađene od kvalitetnog materijala i da se u njima osećate udobno. Upravo takva je obuća koju vam predstavljamo: ručno izrađena, od najkvalitetnije prirodne kože, sa velikom pažnjom ka detaljima. Sve što je potrebno jeste da pogledate vrhunske modele sa lagera i naručite  baš one koje će upotpuniti vašu kolekciju!

Cipele Tetry loaf teget izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

tetry cipele teget.jpg
Promo 

Cipele Tetry loaf plave ovaj unikatni model sigurno će učiniti da budete primećeni i jedinstveni. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

tetry cipele plave.jpg
Promo 

Cipele Tetry oxford oker izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Takođe postoje i u crnoj boji. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

tetry cipele oker.jpg
Promo 

Cipele handmade Pietro Rosso bordo izrađene su ručno od prirodne kože i prema unikatnom nacrtu. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

muske cipele bordo.jpg
Promo 

Cipele Tripy oxford - crne izrađene su od visokokvalitetne kože. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

muske cipele crne.jpg
Promo 

* Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

dužina gazista-1800.jpg
Promo 

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.

Tekst: Promo