Iritirajuće hrkanje može lođe da utiče i na one koji imaju taj problem i na one koji spavaju u njihovoj blizini. Neprospavane noći svakako dovode do umora i nezadovoljstva, a onima koji hrču može i da se pogorša zdravlje. Zato ne čekajte više, jer postoji jednostavno rešenje bez komplikovanih procedura, a u pitanju je proteza protiv hrkanja - za miran san i slobodno disanje!  

Proteza protiv hrkanja
Promo 

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Proteza ujedno eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.

Proteza protiv hrkanja
Promo 

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.060 rsd.

Požurite, količine su ograničene!

*Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: Promo