Zašto biste rizikovali i išli na invazivne tretmane kada uz pomoć prirode možete da podmladite kožu lica za samo mesec dana? Sve što vam je potrebno jeste revolucionarna krema Alp Rose. Bazirana je na matičnim ćelijama Alpske ruže i svi korisnici ovog preparata su fasicnirani njenim učinkom i rezultatima koji su vidljivi u rekordnom roku. 

Alpska ruža poznata je tome što opstaje na esktremno negostoljubivim mestima. Alp Rose krema, koja je bazirana na matičnim ćelijama Alpske ruže, podmlađuje kožu, štiti je od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

alp rose krema
Promo 

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, ova krema deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi.

Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

alp rose tri.jpg
Promo 

Alp rose kremu možete odmah naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.460 rsd.

* Ukoliko poručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko poručite 3 kreme, dobićete još dve kreme na poklon.

** Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: Promo

Tagovi: Online kupovina, Hangar,