Daliborka Stanić, predsednik Skupštine stanara u Ulici Rudija Čajaveca u Mirijevu, poslala nam je sjajan snimak ruže penjačice za video veb galeriju "Moja lepa bašta".

PROČITAJTE JOŠ: Najbolji saveti za negu muškatli: varijeteti, razmnožavanje, nega i lečenje

Kako je kaže Daliborka, ruže gaje ispred zgrade i na terasi: "Gajim i negujem kako ruže penjačice, tako i stablašice, puzavice i mini ruže."

Međutim, postoji jedna posebna ruža pred kojom stanovnici Mirijeva nisu ravnodušni. To je ruža "simpatija" i na nju je Daliborka posebno ponosna: 

"Ruža penjačica sorte "simpatija" mami poglede mnogih Mirijevaca. Posadila sam je pre 4 godine i jako smo ponosni svi iz zgrade na nju. Ružu sam podigla do drugog sprata, ali se nadam da ću uspeti  da osvojim i treći sprat. "

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte: Milena Gajić iz Kamenova neguje cvetni vrt u hladu pradedinog drveća (FOTO)

I mi kažemo samo napred!

POGLEDAJTE VIDEO! 

Podsećamo da možete da snimite svoju najlepšu ružu mobilnim telefonom ili kamerom i pošaljite je na našu mejl adresu (ruzebasta@gmail.com).

Uz snimak pošaljite saglasnost u ovoj formi: Ja (ime, prezime) snimio sam svoju ružu u (mesto gde je film snimljen) i saglasan sam da film bude objavljen na Adria Media TV platformi.

Ukoliko imate veći video koji ne možete da pošaljete direktno na mejl adresu, pošaljite nam ga preko linka  www.wetransfer.com. 

Napišite nam detalje o svojoj odabranoj biljci - koja je sorta ruže u pitanju, koliko je dugo negujete, šta vam se kod nje najviše sviđa.

Vaš snimak će biti objavljen na Adriamedia.tv platformi i predstavljen u kategoriji "Moja lepa bašta" na sajtu Lisa.rs u okviru Adria Media Group (AMG), a tekst o njemu i video biće podeljeni i na Fejsbuk stranici "Moja lepa bašta". 

Pobednik i najlepša ruža Srbije za proleće-leto 2016. godine biće proglašeni na sajtu Lisa.rs - kategorija Moja lepa bašta i to 1. septembra 2016. godine u 12h i nagrađeni lepom baštovanskom nagradom.

NAPOMENA: Ako snimate telefonom, okrenite ga horizontalno.

Izvor: Lisa/ Moja lepa bašta 

FOTOGRAFIJE RUŽE SIMPATIJE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

LepaiSrecna Ruža "simpatija" na Mirijevu, mami uzdahe svih koji prođu pored nje! Daliborka Stanić je posadila "simpatiju", ali i ova ruža je dobila mnogo simpatija, jer ko god prođe pored nje - nikako nije ravnodušan!