Mirko Milijanović, posvećeni baštovan i dobar domaćin iz Lajkovca, poslao nam je divan snimak ruže stablašice "skarlet" za video veb galeriju "Moja lepa bašta".

PROČITAJTE JOŠ: Nagradni konkurs: najlepše ruže Srbije - ruža "simpatija" na Mirijevu popela se do drugog sprata! (VIDEO GALERIJA)

Stablašica "skarlet mejandekor", kako kaže Mirko, zasađena je 2013. godine: 

"Ova vrsta ruže stablašica je padajuće forme, crvene boje. Cvetovi su sitni i brojni..." 

Uživaćete u ovim divnim ružama, ako pogledate VIDEO.

Podsećamo da možete da snimite svoju najlepšu ružu mobilnim telefonom ili kamerom i pošaljite je na našu mejl adresu (ruzebasta@gmail.com).

Uz snimak pošaljite saglasnost u ovoj formi: Ja (ime, prezime) snimio sam svoju ružu u (mesto gde je film snimljen) i saglasan sam da film bude objavljen na Adria Media TV platformi.

Ukoliko imate veći video koji ne možete da pošaljete direktno na mejl adresu, pošaljite nam ga preko linka  www.wetransfer.com. 

Napišite nam detalje o svojoj odabranoj biljci - koja je sorta ruže u pitanju, koliko je dugo negujete, šta vam se kod nje najviše sviđa.

Vaš snimak će biti objavljen na Adriamedia.tv platformi i predstavljen u kategoriji "Moja lepa bašta" na sajtu Lisa.rs u okviru Adria Media Group (AMG), a tekst o njemu i video biće podeljeni i na Fejsbuk stranici "Moja lepa bašta".

Pobednik i najlepša ruža Srbije za proleće-leto 2016. godine biće proglašeni na sajtu Lisa.rs - kategorija Moja lepa bašta i to 1. septembra 2016. godine u 12h i nagrađeni lepom baštovanskom nagradom.

NAPOMENA: Ako snimate telefonom, okrenite ga horizontalno.

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta