Ljubav

Direktno kretanje Jupitera, planete koja vlada vašim znakom, lično vama pogoduje jer vam donosi lakše funkcionisanje i skidanje nekih briga sa vrata, koje već poodavno vučete. No, u ovoj nedelji još uvek neće doći do poboljšanja u emotivnim konekcijama, jer vi i partner različito gledate na mnoge životne situacije i pitanja. Partner vas povremeno može iznenaditi nekim lepim gestovima, ali će se uglavnom iznenađenja sa njegove strane svoditi na to da vas iznervira. Šta da se radi, samo polako… Što se tiče slobodnih Strelčeva, trigon Venere i Urana koji ide kroz polja koja se vezuju za posao, može vam doneti poznanstvo sa nekim na koga ćete jako odreagovati i ko će pokazati veliko interesovanje za vas.

Posao

Slobodno računajte na naglo povećanje obima poslovanja, pogotovo ako radite u uslužnim delatnostima. U svakom slučaju, od vas će se zahtevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što je vrlo verovatno da ćete i moći da ispunite. Nekim Strelčevima stići će i zanimljiva poslovna ponuda ili će poželeti da sa nekim prijateljem pokrenu dodatni posao. Iako ćete povremeno imati osećaj da se „gubite“ u količini obaveza i da nemate dovoljno vremena – sve ćete postići.

Novac

Mlad Mesec u polju tuđeg novca doneće vam u narednom periodu poboljšanje finansija. Ipak, ove sedmice budite nešto oprezniji, jer su mogući gubici.

Zdravlje

Najviše biste sebi učinili dobro ukoliko biste u ovoj nedelji otišli na odmor ili makar par dana iskoristili da pustite mozak da se „ohladi“.

Hrana

Direktno kretanje Jupitera tokom ove nedelje, doneće Strelčevima jačanje potrebe da nešto korenito promene u načinu ishrane. Bilo bi dobro da nađete meru kada je konzumiranje mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda u pitanju. Više ishranu bazirajte na biljnim vlaknima.

Izvor: Vaš horoskop