Posao: Bićete pozvani da radite, iako ste digli ruke od toga da će vas iko pozvati, a za taj posao konkurisali davno. Ukoliko je to institucija koja pruža pomoć i zaštitu, dakle zdravstvena, socijalna, ili psihološka, to će biti sjajna i stabilan prilika. Moguće je da volite i želite da radite u inostranstvu i da jedini motiv nije materijalne prirode, nego i želja da proširite svoja znanja i iskustva. Učenje stranih jezika je u ovom mesecu ne samo želja, nego i potreba. 

Ljubav: Vi ste zaljubljeni već dugo, a sada ćete osetiti kako vam se partner podvukao pod kožu i kako ne možete bez njega, ili nje. To je sjajno, jer je emocija obostrana, a tek ako sebe celog damo- možemo biti celi. Moguće se veze i kontakti sa osobama koje dolaze iz inostranstva i drugih kultura. To je obogaćujuće iskustvo, a vi ste više od ostalih znakova sposobni da održite vezu na daljinu.

Zdravlje: Obratite pažnju na bolove u stomaku koji vas muče, jer je moguće da se radi o nekom problemu sa metabolizmom, uzimajte korisne biljne preparate.Sporo varenje može da izazove mnogo tegoba, a samo malo više pažnje rešava svaki problem sa stomakom.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31