Horoskop za ljubav od 29. decembra 2020. godine do 5. januara 2021. godine najavljuje vreme da sredite svoj emotivni život. Potražite svoj znak zodijaka i rešite sve dileme ove nedelje.

OVAN

Pun Mesec u 30. decembra 2020. godine aktivira vašu potrebu za definisanjem statusa u emotivnoj vezi u kojoj ste. Venera istog dana dosta loše utiče na vašu ljubavnu priču, pa to može da donese nesigurnost u partnera ili da osoba do koje vam je stalo šalje kontradiktorne signale. Ne znate na čemu ste pa vas to može najviše nervirati tokom ove sedmice.

BIK

30. decembar 2020. godine je dan kad Venera pravi dosta napet odnos sa Neptunom, što može da donese nemire do kraja sedmice u vašem emotivnom životu. Ne mora partner da bude inicijator tih nesigurnosti, moguće je i da se pojavi i neka druga osoba, koja vas zainteresuje. Ipak, u pitanju je loš aspekt, pa od novih mogućnosti nema ništa. Ukoliko ste slobodni, ne ulažite velike nade u nove veze, za koje mislite da mogu biti dugoročne. Pričekajte Novu godinu za ozbiljnije ljubavne priče.

BLIZANCI

Pozicije na nebu ove sedmice idu vam u prilog u vezi sa ljubavlju i ljubavnim temama. Moguće je i da tokom poslednjeg dana ali i sledećih koji kreću u novoj godini upoznate nekog ili se sretnete ponovo sa nekom osobom koju ste simpatisali. Imate dosta lepih ideja, šarmantni ste i plenite pažnjom i pričom druge, pa iskoristite to tokom naredne sedmice.

RAK

Pun Mesec 30. decembra 2020. godine donosi maksimalnu osetljivost i fokus na ljubav. Emotivna priča u kojoj ste dobija na intenzitetu. Ukoliko ste slobodni, otvoreni ste za novu vezu, flert i deljenje ljubavi sa nekim. Moguće je da upoznate nekog i preko interneta. Ćaskajte, pričajte i družite se, koliko vam dozvoljava trenutna situacija, jer pun Mesec baš kreće iz vašeg znaka, što znači da se aktivira vaša kuća partnerstva.

LAV

Pun Mesec vas aktivira da pokažete svoje emocije i da definišete u emotivnom smislu neke odnose. Bitno je da vi sami sebi znate objasniti emocije, šta osećate prema nekom. Neke tajne ili laži će biti otkrivene.

DEVICA

Vladar vašeg polja partnerstva je aktiviran na više polja. Moguće je da partner nešto krije ili nešto ne želi da vam kaže. Vi ste stabilni i ne reagujte sumnjom, dok se sam partner ne otvori. Ako ste slobodni, lepa sedmica pred vama, naročito u emotivnom smislu lep dan je prvi dan nove godine, kad može da se pokrene neko dopisivanje ili susret sa interesantom osobom.

VAGA

Od srede imate napetost u sebi, što se tiče ljubavi. Moguće je da ćete biti neodlučniji nego inače, a najveću sumnju imate u samu sebe, jer ne znate da li pravite dobre korake u odnosu. Ukoliko ste slobodni, najbolje je da ovu nedelju posvetite sebi i odnosu sa samom sobom. Prijaće vam samoća.

ŠKORPIJA

Vrlo ste stabilni po pitanju ljubavi, a to znači da ako ste u vezi, zacrtali ste put kojiim idete sa partnerom. Ako ste slobodni dolazi vreme akcije, jer imate tačno na umu koga i šta želite u svom životu, tj. pored sebe. U kući partnerstva ima disbalansa, tačnije osoba koja je nasuprot vas još uvek nije sigurna, kao vi. Pustite da vreme odradi svoje.

STRELAC

Ove sedmice vaš vladar miruje, a i kuća partnerstva i ljubavi su dobro postavljene. Možete očekivati miran i lep period tokom nedelje. Savet je ukoliko ste u vezi da je malo osvežite nekim izletom ili odlaskom na neko romantično mesto.

JARAC

Pun Mesec direktno aktivira vas i vašu kuću partnerstva. Došlo je vreme odluka, definisanja i spoznaja, jer pun Mesec uvek donosi maksimalno osvetljenje tame, nejasnih misli, emocija ili stanja. Pa i vi, kao i vaš partner ako ste u vezi, morate definisati kojem pravcem dalje. Ukoliko ste slobodni, vreme pred vama je dobro za osvešćenje svojih potreba i želja oko novog partnera kojeg želite da pustite u život.

VODOLIJA

Od prvog dana nedelje, kreću lepa dešavanja. Moguće je i da probudi zaljubljenost, sreća i radost kad ste sa nekim. Takodje, ukoliko ste u dužoj vezi stoje vam lepi i romantični dani. Skladni ste sa voljenom osobom i to vam daje snagu i osećaj spokoja.

RIBE

Vaš vladar ove sedmice pravi napet aspekt sa planetom ljubavi. To može da znači da ste nezadovoljni, preterano osetljivi ali i da vi nešto krijete. Tačnije, krijete svoja iskrena osećanja, pa ako ste duže vreme u vezi sa nekim, onda vam je postalo dosadno i nešto bi da menjate, a ako ste slobodni, nezadovoljni ste svojim statusom. Iz kože se ne može pobeći, ali može u maštu i snove. Ipak, Pun Mese aktivira u pozitivnom smislu vašu kuću ljubavi, tako da je ovo samo prolazna faza u vašem odnosu.

Izvor: Astro ključaonica/Astrolog Nataša Panić