OVAN

POSAO: Energija vam raste. Mars, vaš vladar, je u Devici i daje vam dodatnu snagu, koju morate da projektujete kroz naporan i vredan rad. Mesec avgust je period kada želite da se odmarate i uživate, ali ćete morati da promenite tempo. Svi planovi čekaju na realizaciju. Dobre poslovne ponude, posebno za one koji rade u sferi izgradnje, nekretnina, ili ako ste predvodnik nekog plana rada koji se bavi marketingom.

LJUBAV: Polje ljubavi je posebno naglašeno za mlade osobe iz znaka Ovan. Vi ste u fazi kada treba da budete maksimalno u društvu, ili na nekom putovanju. Nije dobro da ostanete na mestu stanovanja, jer tu nećete uspeti da nađete ono što želite. Idealna osoba za vas je neko ko radi u sferi sporta, umetnosti ili neko ko teži političkoj funkciji. Imate jak uticaj retrogradne Venere, što će nekima doneti staru ljubav.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na pritisak koji vam može stvoriti posao na kome radite. Žene koje rade u zdravstvu moraju da obrate pažnju da ne budu izložene promaji.

BIK

POSAO: Iako je za neke avgust mesec odmora, uživanja, za pripadnike ovog sazvežđa biće veoma povoljan i aktivan. Niste ni sanjali da imate sve moguće prilike kao na dlanu. Svaki put kada se pokrenete, kao da će uspeh doći sam. Posebno je dobar period za posao i novac od 23. u mesecu. Bikovi koje se bave poslovima u jakim kompanijama imaće priliku da zablistaju i budu unapređeni. Najbolje bi bilo da sarađujete sa Lavom i Devicom.

LJUBAV: Najbolju ljubavnu energiju imaju oni koji su u braku. Ako ste raspoloženi za putovanje, neki izlet pored jezera, letnji odmor na reci, onda ćete uživati. Nije vam eksplicitno potrebno samo more da biste uživali u životu i odmoru. Slobodni Bikovi moraju da se pomire sa sudbinom da je svaka osoba koju upoznaju u ovom periodu mnogo jača od njih i da će one biti kao "senka" pored njega.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se okrenete nekom pripremanju zdrave hrane ili da budete nečiji učitelj u pripremanju raznovrsnih svetskih kuhinja. Dobro se osećate, jaka ste osoba koja zna da se izbori sa najtežim tegobama.

BLIZANCI

POSAO: Blizanci koji su imali uspeha u prošlom mesecu, sada su u prilici da ubiru plodove svoga rada. Ovo je mesec gde očekujete veću količinu novca i to vam podiže sistem vrednosti, daje mogućnost da se krećete i putujete u druge države gde proširujete svoje poslovanje. Blizanci zaista treba da budu ponosni na sebe i svoj rad, jer imaju šta da pokažu, pa čak i drugi da uče od njih. Vaš vladar Merkur od sredine meseca tranzitira četvrtim poljem privatnog biznisa i vama se pruža bolja prilika da radite nešto samostalno.

LJUBAV: Emotivno ste neko ko ima dobre aspekte kroz kuću, dom i porodicu. Možete biti zadovoljni decom, suprugom i celokupnom situacijom koja vas okružuje. Slobodne dame Blizanci moraju više da se potrude. Dobri aspekti vas mogu napraviti lenjim, da se previše opustite i ništa ne preduzmete na polju ljubavi. Udvaranje zgodnog Bika vam može promeniti raspoloženje na bolje. Muški Blizanci imaju sreće u ljubavi sa jednom Vagom.

ZDRAVLJE: Potrebna je opreznost za sve žene Blizance. Obratite pažnju na debelo crevo, urogenitalni trakt.

RAK

POSAO: Uveliko ste unapređeni, ili je to pred vratima, ukoliko se nije desilo u prethodnom mesecu. Ono što je važno jeste da se posvetite svojim mislima, idejama. Nikom ne otkrivajte poslovne tajne. Dosta osoba se naslanja na vas. Svesni ste toga. Sada je važno biti neko ko je vođa, radi svoj posao savesno i precizno, a to ste svakako vi.

LJUBAV: Druga i treća dekada znaka imaće značajni početak meseca. Sve do 13. avgusta imaćete priliku da uživate u lepoti, šarmu i ljubavi. One žene koje su slobodne moraju više da se potrude oko svog ljubavnog života, jer će im udvarač koji je rođen u znaku Ovan ili Škorpija tražiti žustrinu, spretnost i akciju. Druga polovina meseca dobra je za sve muške Rakove koji planiraju ljubav na nekoj daljoj destinaciji.

ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja, ali bilo bi dobro da se manje nervirate oko posla i novca. Osetljiv stomak kao i uvek, zatim problem sa gornjim delom tela, grudni koš ili ramena.

LAV

POSAO: Potreban vam je odmor, uživanje, ali vaši aspekti govore suprotno. Morate da radite. Nećete lako odustati od projekta koji vam je na listi prioriteta. Niste neko ko po svaku cenu mora da spava, baš naprotiv, kada upalite sve motore oni se jednostavno ne zaustavljaju. Lav koji je rukovodilac imaće sigurno podršku okruženja. Novac vam dolazi iz poslova koji traže udruživanje ili određenu jaku kompaniju. Svakako da vaša pozicija ima značaja u svakom poslu u koji ulazite. Sarađujte sa Škorpijom, Blizancima, Devicom. To su znaci koji mogu da vam ukažu na neke greške ili jednostavno pruže nove ideje.

LJUBAV: Žena Lav uživa u ljubavi. Ovo je sigurno najbolji period za sve pripadnice sazvežđa. Imate sreće tokom meseca, ne samo za nova poznanstva, već i za sve one koji žele da se pomire, okrenu se novom razmišljanju o svojim emocijama. Venera retrogradna u vašem znaku, omogućiće povratak ljubavi. To su muškarci sa puno šarma, lepote, estetike. Sve na jednom mestu možete dobiti. Ovo je period slavlja, venčanja, rađanja. Muški Lav ništa manje ne dobija ovim aspektom kao i pripadnice njegovog znaka.

ZDRAVLJE: Važno je da ne preterujete u vašem hedonizmu kada je u pitanju hrana, buran noćni život... Dobar imunitet imate.

DEVICA

POSAO: Prva polovina meseca vam može biti psihološki teška. Iako ste vi veliki radnik, ipak, niste baš u stanju da sve tako lako pevaziđete. One Device koje su na odmoru mogu da zahvale nebu jer neće biti izložene stresovima i raznim problemima koje svako ima na poslu. Bolja energija za vas je svakako od 12. u mesecu, kada se vraćate sebi i svom već dobro poznatom ritmu. Sarađujte sa Rakom ili zemljanim znakovima poput Jarca i Bika.

LJUBAV: Dobar početak meseca. Sve slobodne Device imaće aspekte za novu i pravu ljubav. Vladar vašeg petog polja, tradicionalni Saturn, ovoga puta pravi dobre aspekte u odnosu na Jupitera, pa su prave ljubavi izvesne. Mlade devojke imaće poznanstvo sa muškarcem koji je stariji, ali ima dečački izraz lica, pun je života, elokventan, podstiče na optimizam. Muškarac Devica ima poznanstvo sa jednom jakom ženom iz znaka Jarac.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste prošlog meseca imali otežanja, operaciju, problem sa venskom cirkulacijom, sada je bolji period za oporavak. Ako ste, pak, u ovom mesecu izloženi bolničkom lečenju, važno je da budete psihološki stabilni za tu intervenciju.

VAGA

POSAO: Sva energija se ulaže u rad i zarađivanje novca. Opšte je poznato da ste sposobni za bilo koji posao koji vam se ponudi. Vi ste osoba koja ima jako puno ambicije i strpljenja, ali kada pokrenete sebe, rezultati su najbolji. Saradnja sa novim saradnicima koji dolaze iz zemalja dalekog istoka. Žene koje se bave poslovima nekretnina, hrane, garderobe, mogu imati dobru zaradu tokom meseca. Muška Vaga ako se bavi sportom može očekivati odličan period.

LJUBAV: Ovo je povoljan period za sve Vage koje se nalaze u braku. Imaćete jako puno ljubavnih i srećnih dana. Partner sa kojim živite prirediće vam veliko zadovoljstvo kroz lep poklon, zanimljivo turističko putovanje ili romantičnu večeru za dvoje. Vage koje su same neće dugo to biti, jer ih čeka udvaranje na svakom koraku. Lepa veza ili budući brak sa Blizancima, Lavom, Rakom, Vodolijom.

ZDRAVLJE: Morate biti oprezniji kad su razna iskušenja pred vama, poput slatkiša, dobre hrane, dosta alkohola… Vage koje imaju problem sa srcem i krvnim pritiskom neka obrate pažnju u drugoj polovini meseca.

ŠKORPIJA

POSAO: Škorpije su u punoj snazi. Kako je vaš vladar Mars u Devici, pojačaće energiju, daće vam snagu, sigurnost, ambiciju da sve što isplanirate i završite. Ulažete sve u svoju karijeru, tako da neće biti problema. Savet vam je da se previše ne angažujete, da ostavite nešto planova i energije za naredni mesec. Žene koje rade u državnim službama kao što je opština, policija, škole, bolnice, državni fakulteti, mogu očekivati unapređenje. Muške Škorpije koje imaju svoju firmu mogu da se okrenu dobrom poslovanju. Dobar period za novac tokom celog meseca.

LJUBAV: Sve ljubavi potražite na moru. Venera retrogradna u Lavu donosi karmičke emotivne veze, puno romantike, za one Škorpije koje vole putovanja na dalje destinacije, sreću i nova poznanstva ukoliko ste usamljeni. Žena Škorpija u braku može da očekuje miran i topao pristup partnera. Neće, bar ne u početku meseca, biti nekih burnih dešavanja. Devojke koje žele da se vrate starim ljubavima - sada je momenat, dok druga polovina meseca menja energiju i stvara želju za novim ljubavima. Muškarci moraju da budu nežniji u odnosu na svoje dame, supruge. Previše su zahtevni.

ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na kičmu, bešiku. Posebno se stavlja akcenat na donji deo kičme koji strada od sedenja i rada u zatvorenom prostoru. Bavite se sportom, kretanjem, šetnjama. Voda je vaš iscelitelj.

STRELAC

POSAO: Kao i uvek, vi ste osoba koja mora da stvori novac i izbori se za svoju egzistenciju. Planirate put u druge zemlje gde ćete da radite i gradite karijeru. Imaćete podršku svojih dugogodišnjih saradnika. Ukoliko želite da otvorite samostalni biznis, apsolutno možete da se otisnete u poslove poput prodaje garderobe, luksuznih materijala, cipela i nakita.

LJUBAV: Možda je ipak bolje da se tokom ovog meseca odmarate, i to isključivo u inostranstvu, to je jedino pravo mesto za vas. Mediteran, grčki arhipelag su destinacije koje pristaju osobi kao što ste vi. Volite avanturu, izazove, možda ste oduševljeni putovanjem oko sveta biciklom ili šetnjom... Sve su to inspiracije koje pune vašu dušu do momenta dok se ne pojavi pravi iskreni partner, koji će vas povesti na put u ljubav. Emotivnu vezu možete ostvariti sa Lavom ili Vagom.

ZDRAVLJE: Potrebno je da obratite pažnju na višak tečnosti u organizmu. Od toga vam se stvara pritisak koji vas muči s vremena na vreme. Uživanje i odmor vas čine zdravom osobom.

JARAC

POSAO: Previše posla za jednog Jarca. Pitate se da li je zaista previše? Ceo mesec očekujte nešto što je vezano za celodnevni rad. Dosta novca ćete uspeti da zaradite, moraćete da razmislite gde dalje da ga usmerite. Nikako nije dobro da trošite previše, već duboko razmišljajte gde ćete stečeni novac uložiti. Dobra saradnja sa mladim ženama iz znaka Blizanci, Ribe, Rak, Devica, Lav. Nijednog trenutka neće biti problema, već samo napredak i uspon u svemu što radite.

LJUBAV: Emotivno, slobodne žene Jarčevi već će biti u nekoj pomalo čudnoj vezi sa Bikom ili Devicom. To su muškarci koji vas obožavaju, ali imaju ogroman strah od vaše unutrašnje snage. Verovatno će vaše viđanje biti s vremena na vreme. Morate da budete određeniji i da tačno znate da li želite takav tip veze, ili zaista nešto mnogo ozbiljnije i trajnije. Žena Jarac u braku može biti opterećena kućnim poslovima, ali ona kao iskusna brzo rešava taj problem tako što sebi uplaćuje kraći put u inostranstvo. Muškarac Jarac neće da se preda stresu ukoliko nema idealnu ljubav. On će biti vezan za nekoliko žena koje ga ispunjavaju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Želite svoj imunitet da poboljšate raznim vitaminskim šejkovima, koji su vam potrebni u ovom periodu. Organi na koje treba da obratite pažnju su pre svega kičma i levo rame. Moguća spondiloza.

VODOLIJA

POSAO: Želite totalnu promenu na svim nivoima. Vodolija je altruista i ona mora da ima posebne izazove. Ovaj mesec je dobar za sve osobe koje žele da se bave nekim humanitarnim radom, posebno ako se taj rad odnosi na pomoć ženama, majkama sa decom. U daljem delu meseca avgusta možete imati i dobro poslovanje ako ste neko ko radi poslove organizacije, menadžer u nekom restoranu, klubu... Novac očekujte posle 10. avgusta i to će biti neki dug koji ste čekali da vam se isplati.

LJUBAV: Dobar period za ljubav. Sve usamljene žene, devojke, imaju sreće tokom meseca. Voljena osoba je neko ko vam pruža sigurnost, a to će biti muškarac iz okruženja, blizu vas, vašeg radnog mesta. Dobar ljubavni odnos sa Rakom, erotika naglašena sa Jarcem, dok provod i noćni život ostavljate jednom Strelcu. Žene Vodolije koje su u braku očekuju sreću i iskrene emocije supružnika. Ovde će se voljena osoba pokazati kao pravi supružnik koji voli i poštuje svoju dragu ženu. Muškarac Vodolija voli da ispunjava želje svoje supruge. Divan mesec i za one koji su usamljeni. Novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Venera retro u Lavu u vašem sedmom polju, možemo da zaključimo da imate na polju zdravlja karmičku zaštitu, ali ipak proveravajte stanje. Ukoliko imate već problem sa ženskim organima: jajnici, materica, tiroidna žlezda, onda se obratite lekaru radi kontrole.

RIBE

POSAO: Poslovno ste spremni, kao i uvek, na promene. Međutim, ovog puta imaćete sreće, jer sve što uradite, ideje koje izložite biće prihvaćene i nagrađene. Vaša dobra organizacija, intuicija uvek pobeđuju. Zaradićete dosta novca, a zaradu ćete verovatno vrlo brzo da potrošite na neko egzotično putovanje. Ako ste žena koja nije zaposlena, onda morate da se potrudite više. Niste u prilici da birate, već da uzmete ono što vam se nudi. Prihvatite posao jedne Škorpije ili Bika. Ako ste muškarac rođen u znaku Ribe onda imate dobrog prijatelja koji je Ovan i koji će vas povezati sa važnim ljudima.

LJUBAV: Žene rođene u drugoj i trećoj dekadi imaju sreće u ljubavi tokom meseca. Nije čudno ako se zaljube u dva muškarca u isto vreme. Potrebna vam je promena. Ono što vas čini posebnom i harizmatičnom jeste vaš duh koji voli stalne promene, ali je suptilan i nikada agresivan. Ljubav je lek, a osoba koja će osvojiti vas i vaše srce na kraju svih avantura je Lav ili Strelac. To je neko ko se nalazi na visokoj poziciji. Muškarac Ribe pati za osobom sa kojom je bio duži period. Morate da se iskupite za ono što ste pogrešili. U tom slučaju ćete jedino moći da se vratite na pravi put koji vas vodi u ljubav, ka novoj i boljoj vezi.

ZDRAVLJE: Ribe vole leto, more, sunce. Uživajte u onome što zaista vaše životne ćelije ispunjava. Morate da se naučite da se odmarate i da zaslužujete slobodu duha i tela. Organi koji su osetljivi tokom meseca jesu pre svega stopala. Devojke neka pripaze na urogenitalni trakt.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna