Dnevni horoskop za 1. avgust 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Skoncentrisani ste previše na posao i sam rad u toku dana. To tražite i od vaših saradnika. Nije dan da nešto previše zaradite. LJUBAV: Emocije su vam podstaknute jednom dobrodušnom osobom iz znaka Devica. ZDRAVLJE: Guši vas kašalj, verovatno je alergija.

BIK

POSAO: Prijateljski ste nastrojeni. Imaćete sreće u sklapanju novih poslovnih poznanstava. LJUBAV: Potreba za intelektualnim partnerom. ZDRAVLJE: Donji stomak osetljiv.

BLIZANCI

POSAO: Moraćete neke stvari sami da odradite, da se angažujete više nego što ste planirali. LJUBAV: Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, ukoliko ste sami ili u vezi, neka vas ne iznenadi njen izostanak. Oni u braku imaju bolji emotivni odnos. ZDRAVLJE: Krajem dana može rezultirati nervnom napetošću.

RAK

POSAO: Zauzimate se za druge. Spremno izlazite u susret zahtevima okoline. Čuvajte svoje ideje,ipak. LJUBAV: Potrebno je biti manje ponosan kako bi i ljubav bila uspešna. Rak u braku ima bolju energiju. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Kako ste svesni toga sve činite da se iz toga izvučete.
LJUBAV: Emotivno, nemate vremena za gubljenje. Potrebna vam je podrška voljene osobe. Potražite je. ZDRAVLJE: Slaba tačka organizma je srce.

DEVICA

POSAO: Ne umete da kažete ne, onda morate i da zapnete. Neke saradnike niste u stanju da podnesete. LJUBAV: Partner se divi vašoj snazi i razumevanju. ZDRAVLJE: Često vam strada grlo.

VAGA

POSAO: Poslovni planovi, nove ideje, rad idu teško i zahtevaju dodatnu snagu, koju, nažalost, nemate. LJUBAV: Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima. ZDRAVLJE: Čuvajte gornje ekstremitete.

ŠKORPIJA

POSAO: Nađite svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu. Savetuje se konstruktivnije razmišljanje. LJUBAV: Potrebno je da izbalansiraju emocije. Najvažnije je da se izađe iz začaranog kruga. ZDRAVLJE: Obratite tokom ovih toplih dana više na svoje zdravlje.

STRELAC

POSAO: Sačekajte kraj dana, dobićete zanimljivu poslovnu ponudu vezano za inostranstvo. LJUBAV: Partner sa kojim imate dobru razmenu pozitivne energije, može da bude neko ko je idealan za Vas. ZDRAVLJE: Čulo vida osetljivo.

JARAC

POSAO: Spremite za sastanak. Nemojte ići opušteni i bez neke već unapred ideje kako šta da se radi. LJUBAV: Emotivno ste u snovima. Više maštate nego što radite. Posebno ako ste slobodni. ZDRAVLJE: Vama stradaju bronhije.

VODOLIJA

POSAO: Napet dan, za sve koji rade u privatnom sektoru. Pokušajte da se stabilizujete koliko ste svesni da možete. LJUBAV: Novo poznanstvo će vas učiniti raspoloženim i svežijim. ZDRAVLJE: Česte depresije zbog ne ispunjenih želja.

RIBE

POSAO: Finansijski imate promenu. Zadovoljni ćete biti zaradom koju dobijete. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi biće u nekom obliku tajne veze. ZDRAVLJE: Metabolizam usporen.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna