Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA MERKUR U ŠKORPIJI: šta vašem znaku donosi retrogradni Merkur do 4. novembra 2020. godine

  Izvor: Shutterstock

Horoskop najavljuje - Merkur ulazi u znak Škorpije 27. septembra 2020. godine. Iz ovog znaka kreće u retrogradni hod 14. oktobra.

Ogromna intuicija,  dubina misli,  sagledavanje stvari i oštroumnost će biti ispoljena dok bude Merkur u Škorpiji. Ovaj položaj Merkura nema dlaku na jeziku već kaže sve što misli. Reči nisu blage posebno kada je kritika u pitanju.

Ako je nekome nepovoljno aspektovan,  onda možemo očekivati svadljivost,  ironiju,  sarkazam,  zle misli i otrovan jezik.

Mnoge osobe sada mogu da se interesuju za onostrano,  okultne nauke i izučavanje mistike. Kako će Merkur biti u opoziciji sa Uranom,  kod pojedinih osoba se mogu javiti javiti nervoza i ekscentričnost u nastupima. Kod nekih će  um biti u napetoj pripravnosti - kao zapeta puška. To je onaj "buntovnik s večnim razlogom",  onaj koji nikad nije zadovoljan.

Međutim,  u ovom periodu treba izbegavati oštrinu i kritiku.

Kod nekih će se pojačati tajanstvenost,  a kod drugih sumnjičavost do te mere da nikom ništa ne veruju.

Merkur će podsticati hrabre,  jačati snalažljive i pronicljive,  neki će uraditi ono što svima drugima deluje nemoguće.

Ako vam je negativno aspektovan u ličnom horoskopu,  onda očekujte opsednutost,  ljubomoru,  pa i kriminal,  podmetanja, spletkarenja i druge negativnosti.

Od 28. oktobra do 10. novembra, Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom pa se mogu  javiti nesigurnost, sumnjičavost, sklonost depresiji, problemi u komunikaciji sa starijima ili  autoritetima dok je period povoljan za velika planiranja poslova i politiku. Dosta intenzivan Merkur traži od nas da se pozabavimo teškim pitanjima i stvarnim, surovim istinama.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNACI?

OVAN

Ovaj tranzit Merkura ide kroz vašu sedmu i osmu kuću što će uticati na partnerske odnose kako poslovne tako i u ljubavi.  

Zatim pokreće vaše finansije na bolje, podstiče unutrašnju regeneraciju i preispitivanje seksualnog a i društvenog života. Moguće su i neke nove poslovne ideje.  

Moguće je da vaš partner sumnja u vas a vi, ako se budete pravdali, još će doći i do svađe. Ne iscrpljujte se psihički ni fizički već čuvajte energiju, trebaće vam.

BIK

Ovaj tranzit Merkura vama tranzitira kroz šesto i sedmo polje pa mnogi Bikovi mogu da uđu u vezu ili brak dok pojedini mogu imati i duple veze.

Dobro bi bilo da sve poslove završite što imate do 14. oktobra dok Merkur ne krene retrogradno. Strogo pazite šta pričate da nekog ne povredite jer vam taj neko neće oprostiti a još teže zaboraviti. Vi sigurno ne možete ostati sami bez partnera jer je moć vašeg zavođenja na vrhuncu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije