Pun Mesec u znaku Ovna pojaviće se na nebu 1. oktobra 2020. godine.To je je prvi pun Mesec u oktobru, pošto nas krajem oktobra očekuje još jedan pun Mesec, odnosno Plavi Mesec u znaku Bika.

Oktobar je period pročišćenja, velikog čišćenja energije i pripreme za jedan novi životni ciklus. U porethodnim mesecima svedoci smo brojnih turbulencija i naglih promena, a kako se polako približavamo kraju godine, sve više nam se čini da se svet vraća u normalu. A da li se mi vraćamo u ravnotežu?

Odogovor na to pitanje je neobična oktobarska energija pročišćenja koja će trajati i tokom novembra meseca, iako nas u novembru očekuje niz pomračenja.

Ne smemo dozvoliti da nam nove oluje sudbine previše poremete energetski tok jer će se to odraziti na naše fizičko zdravlje i emotivno stanje.

 Sve senke i tajne izlaze na površinu, osvetljene su i više nema maski. Sada je trenutak da pročistite karmu od prošlosti i potpuno slobodni počnete da istražujete nove horizonteživota.

Za vreme punog Meseca u Ovnu očekuje nas jedan, uglavnom manje popularan astrološki aspekt - retrogradni Mars je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom.

2020. godina je cela bila u znaku napetosti i uzavrelih emocija, a pun Mesec ima tendenciju da to pojača. Pun Mesec u Ovnu pokreće dramu, nesuglasice, nerazumevanje, ali, uprkos svemu, mi moramo biti jaki.

Ne smemo dozvoliti da nam nove oluje sudbine previše poremete energetskitok jer će se to odraziti na naše fizičko zdravlje i emotivno stanje.