Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVČANI HOROSKOP ZA AVGUST 2020: Raku prete teškoće i gubitak, Vodoliji stiže novac krajem meseca

  Izvor: Shutterstock

OVAN

Početak avgusta biće prilično stresan za vas na poslovnom polju.

Merkur će praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere, što će vam donositi velike pritiske da dovršite prioritetne radne zadatke, piše astrolog Igor Pavluković zaMesečni horoskop.

To nećete biti u mogućnosti jer će vam nedostajati sredstva zbog kvadrata Sunca sa Uranom. Vaši nadređeni neće imati za to razumevanja, bez obzira što za problem sa sredstvima niste vi odgovorni. Moguće je smanjenje plate. Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom.

Bićete skloni da ishitreni donosite važne odluke o većim investicijama, što bi moglo da vam nanese gubitke i odrazi se negativno po vaš napredak u karijeri.

Biće vam važnije da dokažete svoj autoritet nego da ostvarite profit. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i bićete bolje organizovani u poslovima koji vam pružaju zadovoljstvo.

Imaćete više uspeha u oblastima zabave, kreativnim delatnostima i u radu sa decom. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti uspeh ako se bavite uslugama lepote kao što su kozmetičke i ako se bavite uslugama keteringa.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam niz teškoća u razvoju prioritetnih radnih zadataka.

Izbegavajte sukobe sa nadređenima jer ćete biti često isprovocirani na radnom mestu.

Trigon Sunca i Merkura sa Marsom će vam doneti srećne okolnosti uz pomoć kojih ćete uspeti da prevaziđete teškoće i uspećete da učvrstite vaš autoritet i radne pozicije. Imaćete dovoljno energije za veće napore koji će biti neophodni da biste uspešno obavili sve što se od vas očekuje.

U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i ostvarićete jedan važan cilj na polju usluga. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i to će vas usporiti i doneti vam teškoće na polju građevinarstva i industrije.

Nezaposleni Ovnovi će morati da ulože više truda ako žele da dobiju stalan posao. Privremene poslove na određeno vrem ćete dobijati lako ali samo na kraći rok.

BIK

Prva dekada avgusta donosi vam niz teškoća oko dobijanja potrebne podrške od raznih institucija.

Nailazićete i na teškoće u poslovnim pregovorima, čak ćete neke pregovore prekinuti jer će se završiti neuspehom, zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom Kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam otežati odnose sa partnerima iz inostranstva.

Ako ste planirali poslovno putovanje, bićete primorani na odlaganje. Teškoće vas očekuju i ako se bavite trgovinom robe iz uvoza jer ćete se suočiti sa ograničenjima i porastom cena.

Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova. Efikasnije ćete rešavati administrativne obaveze.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više naklonosti od strane vaših sagovornika u poslovnim pregovorima. U drugoj dekadi avgusta Mars će praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da nije pogodno vreme za poslovna putovanja i saradnju sa inostranim partnerima.

Čuvajte se spletki nedobronamernih ljudi. Očekuju vas teškoće u oblastima trgovine i saobraćaja.

Merkur će 17. avgusta praviti trigon sa Marsom, a nakon toga će i Sunce biti u trigonu sa Marsom. Ovo će vam omogućiti da lako i efikasno sređujete neophodne radne dozvole, radnu dokumentaciju i razne druge administrativne procedure.

Jedan tajni plan ćete uspeti da realizujete i ostvarite ekstra profit. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i doneće vam povoljne mogućnosti za uspeh u kreativnim poduhvatima.

Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva, a uzrok će biti niz nepovoljnih okolnosti na poslu i teškoće u nabavci resursa.

Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do prekida aktuelnih pregovora.

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima administracije i logistike, dok će im teško poći od ruke da se zaposle u svojoj struci.

BLIZANCI

Preporučuje vam se da izbegavate da se zadužujete tokom avgusta, naročito u prvoj dekadi meseca.

Platni promet će vam se odvijati uz česte teškoće zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom. Mogući su uvećani troškovi, slabija zarada i prekid jednog dugoročnog posla, što bi vam moglo naneti gubitke.

Budite štedljivi. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam finansijske teškoće sa saradnicima.

Može doći do bankrota nekih preduzeća sa kojima poslujete, što bi se i na vaše poslovanje odrazilo negativno.

Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i započećete pregovore oko novih projekata koje nameravate da pokrenete. Imaćete više uspeha ako se bavite oblastima komunikacija i trgovine.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doprineće svežem prilivu sredstava na vaš račun, što će popraviti vašu finansijsku situaciju. Kvadrat Marsa sa Plutonom 13. avgusta vas upozorava da izbegavate nelegalne finansijske transakcije i poslovanje sa sumnjivim osobama. Pozajmice i podizanje kredita na duži rok može vam naneti mnogo više štete nego koristi.

Trigon Sunca i Merkura sa Marsom u drugoj polovini avgusta će povoljno uticati na vašu saradnju i doneće vam uspeh u pregovorima sa osobama na višem položaju od vašeg kao i uspeh u prodaji robe i usluga. Konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da uđete u nove pregovore koji će se pokazati uspešnim, a bićete i bolje organizovani u svemu.

Merkur i Sunce će početkom treće dekade avgusta ući u znak Device, što će vam olakšati da sve postignete u predviđenom roku. S druge strane kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do blokade sredstava koja su vam neophodna za razvoj velikih i dugoročnih poslova.

Opozicija Venere sa Jupiterom mogla bi vam naneti gubitke ako se upustite u rizične poslove.

Nezaposleni Blizanci će uspeti da pokažu svoje veštine potencijalnim poslodavcima u oblastima komunikacija, trgovine, inženjerskih i IT oblasti, što im može doneti stalno zaposlenje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije