Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP IZMEĐU POMRAČENJA - DO 5. JULA 2020: kad će se sve pomeriti sa mrtve tačke

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za jun 2020. godine i nedeljni horoskop od 15. do 21. juna donosi nam mnogo iskušenja!

Imate li osećaj kao da tapkate u mraku?

Možda ste rešili neke stvari tokom prethodnog pomračenja Meseca, koje se dogodilo 5. juna 2020. godine, međutim sada ne znate kako dalje? Neki se još muče sa stvarima iz prošlosti koje stalno izbijaju na površinu. Pitate se do kada? Kada će tome kraj?

Intenzivni period ovih eklipsa započeo je sa prvim pomračenjem Meseca, 5. juna, a završava 5. jula, pomračenjem Meseca u Jarcu.

Između te dve imamo i pomračenje Sunca, u ovu nedelju, 21. juna, na početnom stepenu znaka Raka.

Ovaj period koji traje oko mesec dana, mogao bi se nazvati period mraka.

Povezane vesti

Zamislite ga kao neko čišćenje gde s obzirom na veliki broj količinu retrogradnih planeta. Sada izbija na površinu nakupljena karma i to još ona nastala davnih dana.

Pospremite zato stan, bacite nevažne stvari koje možda već držite godinama, promenite nešto u kući, ali i u svojoj glavi takođe napravite spremanje.

Nakon toga, opustite se i skupite snage za nove početke, koje sada možda ne vidite, pa ste zbog toga pomalo zbunjeni. I šta sada nakon svega raditi? Ne radite ništa, odmorite se.

Mars je na zadnjim stepenima Riba, dakle prošao je ceo zodijak, naučio i napravio sve što je trebalo i sada je iscrpljen i više nema snage za borbu nego traži odmor i tišinu.

Iako ga Sunce u Blizancima, praveći kvadrat, podstiče da nešto učini, on jednostavno ne može. I to je u redu, svima je ponekad potreban odmor.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije