Astrolozi kažu da horoskop za februar 2020. godine prilično zanimljiv, piše Lepa & Srećna.

Nakon turbulentnog početka godine, konačno ćemo se osećati malo lakše ali to ne znači da ne treba da se pripremimo za važne promene koje su pred nama.

Za početak, u februaru Merkur ulazi u sanjalački znak Riba, a Venera ulazi u znak Raka! Treba se spremiti i za pun Mesec u Lavu, 9. februara i retrogradni Merkur 17. februara.

Uprkos ovim izazovima, tri znaka mogu da se zaista raduju februaru.

BLIZANCI

Sunce prolazi kroz vašu kuću ekspanzije i putovanja, dragi Blizanci, i to vam je donelo veliko olakšanje.

Sada, kad Sunce prolazi preko horozonta vaše natalne karte, i vi se osećate kao da ste na vrhu sveta.

Bilo da planirate neki odlazak u inostranstvo ili razmišljate o početku nekog novog posla, veoma ste usredsređeni na svoje ciljeve i to će vam doneti uspeh.

Vaš vladar kreće retrogradno i to kroz vašu kuću karijere ali nema nikakvog razloga za brigu, dragi Blizanci. Zapravo je samo vreme da malo razmislite o svojim profesionalnim ciljevima. Takođe, ako nečim do sada niste bili zadovoljni, vreme je da postavite nove granice.

VAGA

Kako Sunce prelazi preko vaše kuće slave, nema sumnje da ćete biti u punom sjaju, drage Vage. Zaslužujete puno priznanje, a pokazaćete se veoma velikodušno i prema kolegama.

Pun Mesec u Lavu doneće turbulencije u oblast prijateljstva, ali i razjašnjenje koje pokreće nove nade, želje i snove. U polju partnerstva je vladarka Venera i zato mnogo dajete i mnogo primate.

VODOLIJA

Dok mnoge Vodolije slave rođendane, osmeh im ne silazi s lica!

Naravno da se raduju jer prethodnih meseci nije baš bilo lako. Međutim, sad kad je vladar Uran krenuo direktnim hodom, vreme je da se uspravite i dignete glavu visoko.

Glasnik Merkur ulazi u vaše polje finansija, pa zaista imate razloga da se radujete.

Izvor: Lepa & Srećna