Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. I GLAVNI ASPEKTI PLANETA: Bik je spreman za kraj, Škorpija posesivna i nestrpljiva

Kad će biti pun Mesec u oktobru 2019. godine, kome planete najavljuju velike promene i ko može da očekuje dobitak ovog meseca...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Astrološke prognoze za oktobar 2019. godine!

Početak meseca kreće sa Mesecom u Škorpiji koji ima pozitivne aspekte sa Neptunom, Saturnom, Plutonom i opoziciju sa Uranom iz Bika.

Dok su ove tri planete u retrogradnom hodu možemo očekivati strpljenje, umerenost, intuiciju, umetničke i psihičke potencijale pa će sa Plutonom pozitivno i konstruktivno koristiti i transformisati svoje emocije. Mesec i Uran u opoziciji daju nepredvidivost, promene emocija iz časa u čas, a nervne napetosti će se pojačati kad Merkur 3. oktobra aVenera 8. oktobra uđu u Škorpiju.

Mars ulazi u Vagu 4. oktobra i uz aspekte Sunca i ostalih planeta ovaj mesec će najviše biti usmeren na pravne partnerske odnose, kako u ljubavi tako i u poslovnim partnerstvima. Mnoge stvari sada treba da se razreše dok će neke otpasti i transformisaće se u novi početak, baš kao što lišće završava svoju jednu etapu i kreće u novi proces. Velike promene se dešavaju u ovom mesecu što će za pojedine osobe biti dosta bolno da bi na kraju sve imalo pozitivnu svrhu kada se proces završi.

Pun Mesec će biti 13. oktobra u Ovnu pa dobro pazite na ishitrene odluke i eksploziju emocija. Mlad Mesec će biti u Škorpiji 28. oktobra, što nam može doneti kraj nekim emocijama i novi, iznenadni početak što još mnogo zavisi od vašeg ličnog horoskopa i položaja planeta i aspekata. Generalno gledano, lep i dobar mesec gde mnoge stvari se završavaju, sve otpada što nema svrhu dok se nove otvaraju i pokreću iznenada i neočekivano.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas je u procesu završavanje ranijih poslova pa se skoncentrišite da bi završili kako vam ceo mesec ne bi bio pretrpan. Ako sve poslove završite na vreme, biće onda vremena za odmor i povremeni provod. Sada je dosta svrsishodno da rasporedite dnevne obaveze za rad i prijatelje, porodicu. Usled dobrih i aktivni radnih aktivnosti predstoje i veći finansijski prilivi.

Ako ste u braku ili vezi, moguća je kriza kroz koju treba proći. Nova poznanstva za mnoge Ovnove predstoje u drugoj polovini meseca pa dobro pazite ako već imate partnera, mada vama nije svojstvena prevara. Parovi mnogo treba da rade na svojim vezama. Zdravstveno vam teško padaju promene vremena pa vašem organizmu treba da se navikne.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je Uran pa kada Merkur i Venera naprave opoziciju već početkom meseca vi neočekivano možete da upadnete u neku svađu gde vam uopšte nije jasno o čemu se tu radi, tako da treba izbeći da se mešate između dve osobe koje su u svađi.

Najbolje je da pustite da svako rešava svoje nesporazume, jer možete izvući deblji kraj. Vi to ne želite, ali svuda se gurate pa zato dolazi do komplikacija. Kod mnogih Bikova je već od ranije ljubavnoj vezi došao kraj i sada možete samo da do kraja sačuvate vaš ugled. Ne vredi da razbacujete prljav veš preko poznanika i prijatelja da bi sebe opralii.

Nije samo druga strana kriva, i vi ste učesnik. Najbolje da dovedete do kraja vaše veze mirnim putem i sporazumnim razlazom pa ćete biti ponosni na sebe kako ste uspeli, bez obzira na toko je kriv.

Pojedini Bikovi se trude da poprave odnos sa jednom osobom sa kojom su se razišli dosta loše, ali sada još nije vreme, sačekajte povoljniju priliku. Možda vam treba vremena da spoznate svoje greške i naučite iz njih. Zdravstveno je naglašena nervoza, hormoni, urinarni trakt i genitalije.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, usled vaše brzine i rasplinutosti na sve strane vi imate osećaj da se bliži kraj godine i da nema šanse da stignete sve što ste isplanirali. Ne preporučuje se da sami sebi stvarate pritisak već se osvrnite unazad pa možete biti sigurni da ste tri puta više uradili do sada.

Sada je vreme da malo sebi posvetite vremena i da naučite da uživate od kolega. Ako ste u privatnom biznisu, mogući su veći odlivi finansija i manji priliv pa bi trebalo malo da se strpite do sledećeg meseca, gde će biti mnogo bolja zarada. Bili vi u vezi, braku ili povremenim viđanjima, sada je fenomenalan period za ljubav i lepo slaganje.

Razumete se čak dok ćutite i uz TV i neku lepu romantičnu večeru. Lepo se dopunjujete i redak je to primer ljubavi i razumevanja u današnje vreme.

Ako doživite stres zbog posla ili finansija, možete imati nekih zdravstvenih problema.

Povezane vesti

RAK

Dragi Rakovi, vama ovaj mesec kreće sa dosta obaveza i rada dok vas na poslu može očekivati neka situacija koja nije dobra. Nikada vama neće biti jasno zašto vas mnoge kolege tapšu po ramenu, lepo vas hvale a onda jedva čekaju da okrenete leđa i nestanete. Pitate se zašto su toliko fini i tako se predstavljaju, a u suštini su negativni, ljubomorni, zavidni itd. Takve osobe imaju neke strahove u sebi kada ste vi u pitanju.

Najbolje je, kada već sve to znate, da se udaljite od takvih osoba i gledate svoja posla. Emotivno je dobar period za vas koji ste u braku ili vezi dok ima Rakova koji su i izgubili neku dragu osobu pa bi trebalo da sačekaju jedno vreme i pokušaju da je vrate, jer mogu biti osim partnera i divni prijatelji. Već neko vreme imate bolove kada su leđa u pitanju ili nešto što vas muči. Sada bi bilo dobro da se obratite specijalisti i poradite na tom problemu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije