Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VLADAVINU DEVICE: kako možete da poboljšate i ulepšate svoj život od 23. avgusta do 23. septembra 2019. godine

Sunce će u Devici ostati sve do jesenje ravnodnevice 23. septembra 2019. godine.

  Izvor: LepaiSrecna

Horoskop za vladavinu Device najavljuje završetak sezone slavlja, trošenja i uživanja u životu koji su nam toliko prijali dok je Sunce bilo u Lavu.

Ulazak Sunca u zemljani znak Device, na dan 23. avgusta 2019. godine, daje nam poslednju priliku za rad sa "letnjim energijama".

Sunce će u Devici ostati sve do jesenje ravnodnevice 23. septembra.

Vladavina Lava donela nam je naglasak na samosvest, mogli smo lakše opaziti kako se osećamo u svojoj koži, kad se najviše osećamo svoji. Šta je to što nas čini živima? Jesmo li ponosni na sebe?

Sad se Sunce premešta u znak Device. Devica od davnina predstavlja celovitost, pripadanje samom sebi. Nekad su Device bile boginje koje nisu trebale nikoga da bi dosegle svoju celovitost.

Zato tokom vladavine Device razmišljamo o osećaju unutrašnje ispunjenosti. Devica predstavlja osećaj slobode koji imamo onda kad smo samopouzdani, samosvesni, znamo ko smo i kuda idemo.

Devica zna šta mora da uradi, poznaje svoje snage i slabosti. Ne treba druge osobe da bi se osećala potpuno. U ovo vreme je zato važno da shvatimo da nam ne treba više stvari, više novca, više uspeha, više odeće, više ovoga ili onoga... Treba nam više sebe, treba otkriti ono što je u nama.

U vremenu vladavine Device, treba da se se zapitamo šta možemo učiniti da se osećamo ispunjenije, potpunije u sebi? Koje stvari nas ne podržavaju? Koje bi promene bilo dobro učiniti?

Kada Sunce napusti Devicu na dan jesenje ravnodnevice, počinje jesen, zato je vreme Device poslednja prilika za rad sa "letnjim energijama".

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije