Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019: detaljne ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srca

Detaljan mesečni horoskop za avgust 2019. godine - prognoze za posao, ljubav, zdravlje i vaš srećan broj!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Merkur vam donosi vam više mogućnosti za brže i efikasnije dovršavanje obaveza sa kojima ste u zaostatku. Očekuju vas poboljšanja u poslu ako se bavite energetskim resursima, poljoprivredom i ako imate svoj, privatni biznis.

Na finansijskom polju izbegavajte nepromišljene poteze jer ćete imati teškoće koje dolaze iznenada i neočekivano. 7. avgusta Sunce će praviti trigon sa Jupiterom, a narednog dana isto i Venera.

Ovo vam donosi povoljne mogućnosti za napredak ako se bavite kreativnim radom ili oblastima zabave. Uspeh vas očekuje i ako se bavite trgovinom inostranom robom. U slučaju da niste još uzeli godišnji odmor, ovaj period vam je za to povoljan. Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur ulazi u znak Lava.

Ostvarićete dobitke kroz srećne okolnosti i bićete u mogućnosti da proširite saradnju sa naučnim institucijama. Venera 14. avgusta pravi konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da pokrenete dugo očekivani projekat koji je povezan sa oblastima arhitekture ili dizajna. Dobićete donacije koje će vam to omogućiti.

Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device. Svoje resurse ćete usmeriti u razvoj oblasti usluga u okviru vaše delatnosti. Imaćete već razrađen plan i ostvarićete uspeh u svemu što je povezano za usluge servisa mehanike i radnih sredstava.

Veliki napredak i veći obim posla ostvarićete i ako se bavite uslugama lepote, kao što su frizerske i kozmetičke usluge. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja pa ćete biti uspešni i u oblastima menadžmenta. Merkur će krajem avgusta ući u znak Device i doneće vam uspeh i napredak u uslugama komunikacija, informacija i korisničkih servisa. Uspećete da ostvarite dobitke i finansijski uspeh veći od planiranog.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju posao u oblastima usluga, naročito ako su po struci mehaničari ili serviseri. Moguć je i sezonski posao u oblastima zabave.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta dovešće do iznenadnih neslaganja sa voljenom osobom i emotivnog udaljavanja. Vaši nedostaci i negativne osobine će dolaziti do pojačanog izražaja. Ovo će biti prolazno, jer će 8. avgusta Venera praviti trigon sa Jupiterom, pa ćete uspeti da se uskladite sa partnerom. Pružaćete iskrenu ljubav i pažnju.

Konjunkcija Venere sa Suncem 14. avgusta unosi u vašu emotivnu vezu više zabave i zadovoljstva, što će doprineti jačoj bliskosti sa voljenom osobom. U trećoj dekadi avgusta Venera će praviti trigon sa Marsom. Pojačaće se strasti između vas i partnera i imaćete više prilika za skladne intimne zajedničke trenutke. Uživaćete u zajedničkom vremenu i aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta učiniće da se predomislite u pogledu osobe sa kojom ste želeli da uđete u emotivnu vezu. Neočekivano će vas privući neko drugi. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam još jednog kandidata i bićete u prilici da birate s kim ćete pokušati da se emotivno zbližite. Odlučićete se za osobu koja je vedrog i optimističkog duha, uvek spremna na zabavu. U drugoj polovini avgusta bićete intimni, a moguć je i ulazak u vezu punu uzbuđenja.

Starije Ovnove će pratiti srećne okolnosti koje će im omogućiti da osvoje osobu koju će doživeti kao srodnu dušu, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Mada su šanse da to bude avantura veće, mogućnosti da ipak imate ozbiljnu vezu postoje.

ZDRAVLJE

Merkur izlazi iz retrogradnog hoda na početku avgusta, što će uticati na poboljšanje vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Više ćete se kretati i poboljšaćete fizičku kondiciju. Jedino će biti pojačana vaša osetljivost na stres, pa vam se savetuje svakodnevna psihofizička relaksacija. Izbegavajte izlaganje jakom Suncu. Prijaće vam morski i planinski vazduh.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje poboljšavaju probavu, a to su prvenstveno one koje sadrže vlakna. Sočivo, grašak, brokoli i spanać možete sa konzumirate svakodnevno. Od voća će vam prijati lubenica i grožđe, kao i smokve. Umesto mesa, jedite više ribe. Unosite više vode u organizam, uz magnezijum i vitamin A i B6.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za avgust 2019.

8, 11, 16, 22, 25

BIK

Usmerićete se na nastavak ranije započetih i odloženih pregovora, kao i na važne sastanke. Uspećete da prevaziđete nesporazume i nejasnoće koje ste imali u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. Bićete više u pokretu.

Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog projekta, zbog čega ćete morati odložiti početak nečeg što je planirano kao novo. 8. avgusta će Sunce praviti trigon sa Jupiterom, a sledećeg dana i Venera.

Pružiće vam se mogućnost da uvećate profit kroz berzanske akcije, investicione fondove, a posebno vas očekuju dobici ako se bavite osiguranjem ili bankarstvom. 11. avgusta Jupiter kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Lava. Uspećete da naplatite zaostala potraživanja i uvećaćete promet, što će vam doneti dodatne dobitke.

Povezane vesti

Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete privatni biznis, u slučaju da ste to planirali. Najviše uspeha ćete imati u otvaranju kozmetičkog i frizerskog salona ili butika.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Ovo vam je povoljno vreme da odete na godišnji odmor, ukoliko još niste bili. Imaćete povoljne mogućnosti da započnete jedan važan projekat koji će angažovati vaše kreativne sposobnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zabave, dizajna, estrade ili umetnosti.

Venera i Mars će praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite napredak u realizaciji jedne vaše ideje i da izbijete u prvi plan u vašoj oblasti delatnosti. Merkur će 29. avgusta ući u znak Device i doprineće daljem razvoju vaših kreativnih projekata. Ako se bavite prosvetom, dobićete nove i bolje pozicije na poslu. Očekuje vas uvećanje salda na vašem računu.

Nezaposleni Bikovi će dobiti novi posao u oblastima prosvete, dizajna i zabave. Očekuju vas razne pogodnosti prilikom nalažen ja novog zaposlenja.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice oko kućnih i porodičnih obaveza. Bićete usmereni na sebe i partner će vas kritikovati da ste sebični. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da razgovarate o zajedničkim planovima kako biste uspeli da prevaziđete neslaganja. Potrebno vam je i više zabave.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Započećete nešto novi i uneti više sklada u vašu emotivnu vezu. Bićete bliski sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno i nastojaćete da se više posvetite porodici i da ulepšate zajednički dom. Krajem meseca ćete imati ideje o zajedničkim aktivnostima sa kojima će se vaš partner složiti.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u letnjem vremenu i prilikama za nova poznanstva. Češće ćete izlaziti sa prijateljima i obilazićete mesta za zabavu gde možete upoznati osobu sa kojom ćete naći zajednička interesovanja. Bićete u početku zainteresovani za avanturu ali ćete ubrzo zaključiti da je vaša nova simpatija osoba sa kojom možete imati i ozbiljnu vezu jer će vam otvoreno naglasiti da je ne zanima samo avantura. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu koja će da traje.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja poseduje kvalitete ličnosti koji kod njih igraju važnu ulogu pri izboru potencijalnog partnera za vezu. Počećete da se viđate. Uložićete dosta truda kako bi vas druga osoba procenila kao dobru priliku.

Povezane vesti

ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za avgust 2019.

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Plivanje, svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vežbe će doprineti poboljšanju vaše kondicije. Izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite krene sa zaštitnim faktorom. Moguće su alergijske reakcije na ubod insekata. Prijaće vam boravak na mestima gde je vazduh čist i gde je klima umerena.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu hranu koja je laka za probavu. Povrće i voće je neophodno da uzimate svakodnevno u većim količinama, većim delom presno. Integralne žitarice, meso i ribu možete isto imati svakodnevno na jelovniku. Umanjite unos slatkiša, kafe i brze hrane, posebno one pečene na ulju. Uzimajte što više tečnosti.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za avgust 2019.

5, 14, 17, 20, 23

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije