OVAN

Mnogi će imati potrebu izađu iz kuće i zone komfora. Moguće je da ćete upoznati zanimljive osobe i sa njima ćete podeliti ono što vam leži na srcu. Moraćete malo da se pomučite kako biste osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

BIK

Kada bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazni, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

BLIZANCI

Faza uživanja u ljubavi i životu nastaviće se. Imaćete gotovo sve što možete poželeti. Nivo vašeg samopouzdanja biće veliki, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

RAK

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete, obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

LAV

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako bi se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće povećane zahteve kada je u pitanju nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

DEVICA

Moguće je da se partner distancirao jer vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče o isterivanju istine nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

PageBreak

VAGA

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više prostora. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta sa realnošću. Nekima će to biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvarite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

STRELAC

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude sa lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe zajedno sa partnerom možete istraživati zanimljive teme.

JARAC

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

VODOLIJA

Društenost i otvorenost biće vaši glavni kvaliteti u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće brzo da ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

RIBE

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa porodicom iz koje potičete. Vaša veza razvijaće se dobro.

UPOREDNI LJUBAVNI HOROSKOP

Izvor: Ehoroskop