Stigao nam je jul. Astrolozi predviđaju najpozitivniji, miran i mesec ispunjen pozitivnim događajima. Jul će ispuniti svakoga, a posebno za par horoskopskih znakova, piše Stil.

Iza nas je lošija polovina 2019. godine. Od jula kreće sve na bolje. Novi i vedriji život, je pred vratima.

Rak

Najsrećniji znak Zodijaka ovog jula je Rak. Život je spreman da mu da sve, a pogotovo ono što su Rakovi oduvek želeli. Neka vas ne uplaši tolika količina sreće. Jul vam može dati samo ljubav koju ste čekali ceo život. To će biti osoba o kojoj ste oduvek sanjali. Najvažnije je da verujete u sreću koja vam je data. Život vam u julu daje sve ono o čemu ste ikada sanjali.

Ovan

Nakon zatišja, novi događaji stižu u život Ovna. Jul će ti doneti uspeh i novac. Brzo ćete postići sve poslovne uspehe o kojima ste sanjali. Ljubav ti neće nedostajati jer će ti Jul doneti romantiku i avanturu. Međutim, ta ljubav će biti prava letnja avantura. Imaćeš 50% posto šanse da avantura preraste u pravu ljubav.

Strelac

Sve se menja od lošeg ka dobrom. Nešto što juče nije funkcionisalo, danas će da uspe - i to zahvalite julu. Stare rane će zaceliti i možete ponovo da započnete svoj život bez straha od neuspeha. Jul stabilizuje sve u vašem životu. Ne očekujte velike promene - očekujte dobre promene.

Blizanci

Novo poglavlje života je pred vama. Ako ste već srećni, promene neće biti velike. Ali ako vam je do sada sve išlo "nizbrdo", sada je vreme da se pravac kretanja promeni.

Jul će vas izbaciti iz kolotečine. Dobre stvari će početi da se dešavaju. Vreme je da se odmorite i povežete sa starim prijateljima. To će doneti veliku sreću Blizancima.

Izvor: Stil