Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUNCE DANAS ISPUNJAVA ŽELJE! UZ POMRAČENJE VEČERAS URADITO OVO: ostvariće vam se san ako ispunjavate 3 uslova

Najjači astrološki aspekt - konjukcija Sunce-Mesec danas je ojačan pomračenjem Sunca! Evo šta horoskop najavljuje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

"Službeno nas inicirajući u sezonu pomračenja, mlad Mesec baca senku preko Rakovih mora. Pomračenja otkrivaju da smo, prečesto, zabijeni u zadnje kutke svojih života. Pod krevetima, u ormarima, u naborima našeg stida, postoji neizmerna energija koju možemo da iskoristimo", kaže astrolog Čani Nikolas o totalnom solarnom pomračenju u Raku.

Već i Sunčev ulazak u taj znak ima tendenciju da u nama probudi emocije tako da se osećamo potpuno ogoljeni, a kada to prati pomračenje, dodaje on, "pomaže nam da eliminišemo toksine koji su procurili u naš sistem, dajući nam infuziju koja spasava život".

Ovo nije "samo još jedno pomračenje", ističe astrolog Kajpača Lesčer. Jer, u opoziciji je sa Saturnom, koji je združen sa južnim Mesečevim čvorom i tako će ostati naredna tri meseca, zbog čega će ovo pomračenje biti "teže, više karmičko, 'pod pritiskom' nego gotovo bilo koje drugo. "Ovo je vreme rađanja potpuno novog sveta i napeto je!"

Pomračenje Sunca označava vreme za duboke promene u moralnom kodu ponašanja, našem ličnom i društvenom konceptu "doma", "porodice" i "države" i načinu na koji svako od nas balansira svoje unutrašnje, lične potrebe sa zahtevima spoljnih autoriteta u svakom području, od političkog do religijskog, od korporacijskog do društvenih medija.

Povezane vesti

Neke od tih tema možemo proučiti bacivši pogled unazad sve do 2001. godine (pomračenja se blizu ili na istom stepenu Mesečevog čvora događa svakih 18 godina i 11 dana) i "nadajmo se, učiti i rasti umesto da ponavljamo neke od istih obrazaca". Imate li svoju natalnu kartu, pogledajte u kojoj vam je kući 10. stepen Raka – na kojem će se dogoditi pomračenje – pa kako je aspektovan, upućuje astrolog.

Ovo pomračenje prati konjunkcija Merkura i Marsa na početnim stepenima Lava koja je u kvadratu sa Uranom na 5. stepenu Bika, kaže Metju Kari. "Zapamtite: ponekad je ključ uspeha jednostavno ćutati i ne reagovati preterano na bilo šta."

Julsko potpuno solarno pomračenje je "osvežavajuće optimistično", kaže astrolog Džejmi Partridž. "Pomračenje donosi dobro zdravlje, počasti i bogatstva, povezuje ljude i "dobar je znak za završavanje sukoba putem mirovnih pregovora". Odličan je period za uživanje sa prijateljima i, naročito, sa porodicom.

Povrh svega, sa njim vaši snovi mogu postati stvarnost ukoliko ispunite 3 uslova – ako pokažete strpljenje, ostanete otvorenog uma i budete spremni na marljiv rad.

"Ovo je idealno vreme za novi početak, zato zapišite svoje nove ciljeve na papir", savetuje astrolog. Solarno pomračenje na početku ovog meseca upotpunjuje se sa temama koje će naglasiti lunarno pomrčenje 16. jula, a zajedno čine fazu pomračenja koja traje do solarnog pomračenja 26. decembra ove godine.

Izvor: Sensa.hr

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije